KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Erste i dalje kupuje, još 116 komada je kupio, pa da ih predaje u JP,čisto sumljam…

Može bit da Toda se malo i namuči u istiskivanju za koje mu je potrebeno barem cca 4 mjeseca ako odmah krene u tu avanturu..u tom se periodu štošta može oko cijene promjeniti….strpljen,spašen…

Pročitajte mišljenje Uprave Konzuma o Agrokorovoj ponudi

Kune nisu problem, kuna nema

Koliko sam shvatio bit današnjeg članka o Javnoj ponudi Konzuma i stava AUDIA o tome,Država će prodati svoj dio u Konzumu.Također Država nije kupovala Konzum na burzi!!!!Po tome ispada da je 95% odmah gotovo izvjesno kako sam i očekivao.
Uskoro ćemo vidjeti da li sam u pravu.
Ja sam svoje prodao,a svatko neka odluči za sebe.
Dok nije “gotovo”,teoretski sve je moguće.
Pozdrav

AUDIO: Nismo kupovali dionice Konzuma i nemamo deal s Todorić
Prema njihovoj izjavi nije sve gotovo!

Dok traje Agrokorova ponuda za preuzimanje Konzuma teška više od 400 milijuna kuna, u dvotjedniku Objektiv pojavile su se spekulacije prema kojima je uoči tog procesa Agencija za upravljanje državnom imovinom (AUDIO) kupila 14.400 dionica tog trgovačkog lanca.

Navode kako se iza toga krije ‘deal’ vlasnika Agrokora Ivice Todorića i vlasti prema kojem bi dionice Konzuma koje ima AUDIO trebale tom koncernu poslužiti kao osigurač da se u zadnji čas, uoči ‘squeeze out-a’, ne napumpa cijena dionica. S druge strane, Agrokor bi trebao ‘uzvratiti’ snažnim investicijskim zamahom. No, prema informacijama koje je Poslovni dnevnik dobio iz AUDIO-a riječ je o netočnim informacijama. “AUDIO nije kupovao dionice Konzuma.

Konkretno, 14.400 dionica Agencija je stekla temeljem raskida ugovora o prodaji i prijenosu dionica koji su svojevremeno sklapani s malim dioničarima”, pojašnjavaju u toj Agenciji.

Do sada se Audio nije javljao na JP ne znaam zašto bi sad, pogotovo po ovoj niskoj cijeni od cca 0,11 kons.prihoda.. u slučaju gdje se se slična poduzeća valoriziraju i trže na iznos jednog prihoda.

istisneš li me istisnem ja tvoje proizvode iz planova do kraja života

Ma koga briga za to kolega???
Dajte,budimo razumni!!!
Ja sam svoje dionice prodao po 147 i zadovoljan sam.
Pozdrav
[/quote]

Pa nije nikoga briga ako to budem samo ja. Ali kada krenu naslovi na portalima i u novinama kao na indexu neki dan pa još tisuće krenu bojkotirat Todorića i sve njegovo onda bi moglo biti svega.
Nevjerujem da Todorić može biti toliko pohlepan da nevidi dalje od nosa.
Još jednom ponavljam da istiskivanja neće biti. Bar ne po ovoj cjeni. Ja ću ovih dana još dokupiti!

Ma istiskivanja ce biti on ima 94,12 vec samo da ne skupi u JP 95 % to bi bilo dobro da se malo napumpa cijena prije squezza

do kada ono traje JP?

Kupuje se i iznad 147, netko je nešto saznao?

Kupuje se i iznad 147, netko je nešto saznao?

Nema istiskivanja sigurno, jer kupuje se naveliko iznad 147 kn..

Pa naravno da nema 🙂 idemo gore iduci tjedan

New Report

Close