slažem se sa jelkom2
a bisakovi gledaj i uči: biti će istiskivanje po cijeni javne ponude i konzuma neće biti na burzi
sve će todine dionice s vremenom nestati s burze i postati će posve i samo njegove
pri tome je belje kupio za 1 kunu svoga novca
s.linić i milanović su jadnici
bisakovi
ti ne razumiješ
SWAP belje / konzum je već napravljen
po cijeni belja 100 kuna
na JP konzuma ide isplata sizifu
ako i dalje ne razumiješ, ne mogu ti pomoći
brini se ti za vupik
Kompanija Adria Retail u kojoj bi bili objedinjeni Agrokor i Mercator nakon nekoliko godina (najmanje tri, najviše pet) bila bi izlistana na burzi. Time bi se ulio dodatni kapital, ali i disperziralo vlasništvo nove tvrtke u kojoj obitelj Todorić namjerava zadržati natpolovični udio.
na Auctorr / SZIF ne računajte
sada će biti isplaćeni za SWAP BELJE / KONZUM
tj biti će isplaćeni za belje sa oko 100 kuna po dionici, kroz javnu ponudu konzuma, na koju će se odazvati
potrčci i jadnici s.linić i zoka ( kojemu ništa nije jasno ) će prodati konzum i omogućiti istiskivanje
s.linić će odpustiti još 30000 ljudi do ljeta. tako da ćemo imati 400 000 nezaposlenih i ujedno će dizati poreze i cijediti imovinu i nekretnine hrvata i preljevati u džepove krupnog kapitala i hravtskih tajkuna, koji su do svoje imovine došli za 1 kunu
todorić ne plaća porez na dobit na nekim svojim firmama već duže vremena, ali vi hoćete, pa čak i na svoju naslijeđenu imovinu
ja u hrvatsku ne bi investitrala niti u pseću kućicu
a ovih slinavaca bi se trebalo riješiti
O čemu ti to ako Auktoru plati Belje po 100 kn onda ulazi u obvezu JP i za druge
dioničare Belja a samo bi mu to trebalo,a tu je i Bahovec i država,kako će njih obeštetiti da budu mirni,pa vremenska stiska,jer za istiskivanje treba nova skupština,pa ispada da će Toda više vremena gubiti po sudovima i stvarati negativnu reklamu sebi samom,nego se baviti poslom stoljeća,tj. kupnjom Merkatora.
Danas se i na burzi vidi po prometu da dosta investitora ne vjeruje u sqeez out jer trguje se po cijeni indeticnoj cijeni JP,i to solidno.
@mentalist
dokaži da je erste skrbnički toda
nije prešao 75 %, zašto bi davao javnu ponudu
pa država je rekla da nije u obvezi JP
toda nema više od 75 % belja, osim s državom s kojom, kakti, zajednički djeluje
ne mora, a i može, istiskivati konzum
a tu, ako ide u stiskivanje, može cijena ina 119 kuna, tj BVPS
ne znam, nisam sigurna u to s istiskivanjem, samo nagađam
cijela igra sa SWAPom nije odigrana zbog konzuma, nego belja
@mentalist
dokaži da je erste skrbnički toda
nije prešao 75 %, zašto bi davao javnu ponudu
pa država je rekla da nije u obvezi JP
toda nema više od 75 % belja, osim s državom s kojom, kakti, zajednički djeluje
ne mora, a i može, istiskivati konzum
a tu, ako ide u stiskivanje, može cijena ina 119 kuna, tj BVPS
ne znam, nisam sigurna u to s istiskivanjem, samo nagađam
cijela igra sa SWAPom nije odigrana zbog konzuma, nego belja
Ma,naravno,osim samo što “nagađate”,mogli bi vidjeti što je propisano Zakonom vezano za istiskivanje!!!!Kako možete olako izbacivati cijenu 119 kuna????
Do sada su se gotovo sve Vaše procjene pokazale promašenima pa procjenjujem da je tako i sada.
“Todorić” nije do sada NIKADA niti za jedno svoje društvo izlistano na burzi proveo postupak istiskivanja.
Ni sada nema niti naznaka za tako nešto.To mu je potpuno nepotrebno i irelevantno.
Tvrdili ste da “nema šanse” preuzeti Mercator,a sada i svi relevantni Slovenski mediji ističu da je “blizu preuzimanja”!!!
Pozdrav
Bude vas Toda istisno po nominali. [emo_smijeh]
Pa sugerirate bolje prodati po 148 kuna i nešto zaraditi,zar ne????
Pa evo “dobronamjernog” komentara!!!!
Pozdrav
@bisakovi
moja je procjena bila 143,5 kune, todorićeva ponuda 148 kuna
ne znam od kuda vama da ja nešto procjenjujem ?
ništa nisam procjenjivala, posebno ne javno
jedino sam rekla da todorić neće dati više nego mora za konzum, ali eto fulala sam za 5 kuna :), ako je to procjena, onda je zamalo točna i pisala sam je da ljudi ne bi mislili i dalje sanjali o nekakvih 180 kuna u javnoj ponudi konhzuma, što su im drugi dobronamjerno preporučili
moja je procjena bila 143,5 kune, todorićeva ponuda 148 kuna
za vas se sjećam da ste neke druge priče pričali
što se tiče istiskivanja, ponavljam, nemam pojma, ali znam da je BV konzuma oko 119 kuna i da bi to bila najniža moguća vrijednost ” pravičnog istiskivanja ” po zakonu o preuzimanju dioničkih društava
ali moguće je da će vam toda omogućiti da i nakon, JP ostanete u konzumu, tj da vas neće istisnuti
što se tiče preuzimanja, preuzimanje se neće dogoditi, doći će do spajanja Merkatora i Konzuma u novu firmu koja će se zvati Adria retail, a kontrolu će provoditi veće ribe – Tesco ili Carrefour itd
kako vi trgujete na burzi ako ne znate mogućnosti koje vam se mogu dogoditi ?
učiti i čitati ZPDD
imate ga i na netu
Moze nam se dogoditi samo da nas silom ispire sa burze kada dođe vrijeme da trebamo zaraditi na burzi eto primjera knzm .
@Renči
Tako je,govorili ste da Todorić neće dati u ponudi više od 143,5 kune,a daje gotovo 5 kuna više???Točno???
Nikakve druge priče ja nisam pričao i nikakve velike brojke spominjao što je lako provjerljivo,zar ne???Samo sam napomenuo da ne treba očekivati puno više od onoga što je dužan dati.Dao je i više nego sam očekivao.
Za Mercator ste pisali da nema šanse da ga Agrokor preuzme(lako provjerljivo).
Sada mjenjate priču(uz nekakve druge teorije).
Belje neću bolje ni spominjati.
A što se poznavanja propisa tiče,tu se doista ne možemo uspoređivati jer niste definitivno kvalificirani davati pravna tumačenja i mišljenja.
Pozdrav