Pa nece mu niko ni prodati osim INVESTCA a to mu je malo .
Cini mi se da on to pro forme radi .
Ma da, dosadno mu pa da se ne dosadjuje bezveze…[emo_naivan]
Do sada su se mnogi"jako trudili " objasniti da će gazda ponuditi samo oko 143 kune.
Sada kada je ponudio 148(gotovo 5 kuna više),opet ne valja.
Nikako nekima ugoditi.Ja sam zadovoljan ponuđenom cijenom što ne znači da ću i prodati jer mislim da će tržišna cijena biti veća.
Svatko neka odlučuje za sebe.
Pozdrav
Da bas, sad će svi brzo pohrliti kupovati da bi u ponudi ili u squeezu dobili manje?!
Izuzetno logično i racionalno.[emo_smijeh]
Ma da, dosadno mu pa da se ne dosadjuje bezveze…[emo_naivan]
Pa prešao je 75% i obaveza mu je dati JP. Cijena je takva baš radi reda. Nije mu baš želja preuzeti sve. Da je dao bi više.
Do sada su se mnogi"jako trudili " objasniti da će gazda ponuditi samo oko 143 kune.
Sada kada je ponudio 148(gotovo 5 kuna više),opet ne valja.
Nikako nekima ugoditi.Ja sam zadovoljan ponuđenom cijenom što ne znači da ću i prodati jer mislim da će tržišna cijena biti veća.
Svatko neka odlučuje za sebe.
Pozdrav
Da bas, sad će svi brzo pohrliti kupovati da bi u ponudi ili u squeezu dobili manje?!
Izuzetno logično i racionalno.[emo_smijeh]
[/quote]
Pa već sada su mnogi u plusu i da prodaju po 148 kuna,zar ne????
Prosjek zadnja 3-4 mjeseca je gotovo 5 kuna manji!!!!
Dakako da je logično da će i cijena na burzi rasti sa sadašnje razine.
O squeezu nema niti govora niti naznaka,ali i da do njega dođe cijena neće biti manja nego samo može biti veća.
Pozdrav
izgleda da neće biti vremena za squeez, a možda su i planovi drugaciji.
zvuči dobro za imaoce, zasad.
http://www.jutarnji.hr/todoric-priprema-zaokret-i-potpuno-novi-agrokor/1086880/
Zaokret ali bez malih dionicara koji su godinama bili u Konzumu kao Bahovec i ostali ozbiljni ulagaci sada ce svi popusit
nemam pojma šta će biti, 148kn sigurnih, a u zadnje vrijeme poslije ponuda za preuzimanje cijena se znala udvostručiti (ina, korf). dioničari Leda su također lijepo zaradili na prodaji dijela mirovincima.
meni zvuči potentno zasada, ako su navodi istiniti, vidjet ćemo kakao će se stvari dalje razvijati.
Meni sve miriše na squuez out, pogotovo što je u planu spajanje s mercatorom, ulaz stranog kapitala itd. pa zamislite da mu neki mali perica pri tome ruši dionicu na burzi recimo na -20%, što bi rekli strani ulagači? Ovako će vjerojatno sve male istisnuti van i mirno odraditi posao do kraja.
Meni sve miriše na squuez out, pogotovo što je u planu spajanje s mercatorom, ulaz stranog kapitala itd. pa zamislite da mu neki mali perica pri tome ruši dionicu na burzi recimo na -20%, što bi rekli strani ulagači? Ovako će vjerojatno sve male istisnuti van i mirno odraditi posao do kraja.
ne znam šta će biti, prije sam bio uvjeren da će biti skviz, sad baš i nisam.
inače, druk vam je dosta bezvezan, jer to što ste napisali može značiti i suprotno, da se sa malo para može nabiti dionica u visine, zar ne?
siguran sam da to neće biti razlog ni za, a ni protiv skvizanja.
kako bilo da bilo, imamo 148kn kao floor, a za plafon ćemo vidjeti.
štagod da bude izgubiti se ne može, a to je najvažnije.
pratit ćemo daljnji razvoj.