KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad će vijesti iz Slovenije?

Iduci tjedan 🙂

http://www.hanfa.hr/uploads/10-13-01.pdf

Fino,fino se gazda isprsio.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Očekivano, nije se isprsio 148kn nudi…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Pa nece mu niko ni prodati osim INVESTCA a to mu je malo .
Cini mi se da on to pro forme radi .

[emo_ljut]…. ni ja mu necu prodati po toj cijeni. Od danas vise ne kupujem u Konzumu… Mozda glupo al mu necu ostavljat ni lipe više u Konzumu. Nadam se da nece skupit 95% dionica i nece biti istiskivanja.

Do sada su se mnogi”jako trudili ” objasniti da će gazda ponuditi samo oko 143 kune.
Sada kada je ponudio 148(gotovo 5 kuna više),opet ne valja.
Nikako nekima ugoditi.Ja sam zadovoljan ponuđenom cijenom što ne znači da ću i prodati jer mislim da će tržišna cijena biti veća.
Svatko neka odlučuje za sebe.
Pozdrav

Ma briga me ako me istisne ode u Podravku i ne kupujem vise u Konzumu i nemam posla s Agrokorom 🙂

Pa nece mu niko ni prodati osim INVESTCA a to mu je malo .
Cini mi se da on to pro forme radi .

Upravo tako. Ponuda je čisto reda radi. Onaj dokup je bio samo da bi nakon dokapitalizacije koja mora ići preko 200 kn ostalo dovoljno dionica (preko 50%) i dovoljno para za kupnju Mercatora

I Iako je ponuda ovakva reda radi ima i onih koji su skupljali ovuh dana pa će prodat. Ipak neće doć ni blizu onih 95%….

Ako me istisne ode sve u viadukt 🙂

New Report

Close