KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako se sada Zaba skrbi ne žuri da išta proda pa oni su možda namještali nisku cijenu radi manjeg iznosa pologa za JP i za manju cijenu konsolidacije prebacivanjem sa Investca,a dobro znaju da kolač ide a kraju tj ili pruzimanjem Mercatora, diže se cijena ili možda sam Konzum ode u prodaju,ili bude dokap mirovinaca,gotovo sto posto sam siguran da Agrokor neće stjeci 95 % u JP,a mislim da mu to nije ni cilj,jer su mu sva sredstva neophodna za buduće zanimljive igre oko Merkatora, da bi se još zamajavao istiskivanjem malih,u ovoj dionici tko izdrži do kraja dobro će profitirati…

ima li kakvih vijesti na ovom K plusu?

kupite merkator il prodajte ideu ili mene istisnite…

koliko popusta dobis na ledo, zvijezda, belje ako im izmakneš police konzuma?

[emo_namigusa]

Kako se sada Zaba skrbi ne žuri da išta proda pa oni su možda namještali nisku cijenu radi manjeg iznosa pologa za JP i za manju cijenu konsolidacije prebacivanjem sa Investca, a dobro znaju da kolač ide a kraju tj ili pruzimanjem Mercatora, diže se cijena ili možda sam Konzum ode u prodaju,ili bude dokap mirovinaca.
Istina je da se sa skrbničkog ZABA-e mjesecima prodavalo gotovo svaki puta kad je cijena dionice imalo porasla. Nakon novonastale situacije s javnom ponudom, doista djeluje kao da su to činili namjerno ne bi li smanjili zakonom propisani minimum na javnoj ponudi koji se temelji na prosjeku cijene prethodnih mjeseci. Je li stvarno tako ne znam(o), ali ako jest, onda se postavlja pitanje TKO stoji iza ZABA-e. Po toj logici bi ispalo da se radi o nekome tko radi u Todorićevom interesu…

Kakve bezočne manipulacije se naslućuju na ovoj dionici..7000 komada u 15:21..
Lijepo molim, ima li netko uvid u knjigu dionica da nam prenese podatke o promjenama pozicija? Ovo će zasigurno, ako ljudi u Agrokoru i u ovoj dionici budu opet neumjereni i neodmjereni, imati pravosudni epilog. U preuzimanjima po cijenama od 1 ili 141 kune teba imati i malo stila..a ako dakle u najavljenom preuzimanju Agrokor otkupi dionice spavača, odnosno prijeđe 95% tim činom, po meni, dokazuje i njihovu ulogu holdera (Zaba skrbnički)..molim sve koji vide ili razumiju ovo o čemu govorim, a imaju iskustva ili znanja u pravnim procedurama, da mi se jave..hvala!

KONZUM OBJASNIO:

http://www.poslovni.hr/forum/tema/konzum-objasnio-zasto-radnice-lopataju-dok-sef-nadzire-22833

.

7000 komada u 15:21..
Lijepo molim, ima li netko uvid u knjigu dionica da nam prenese podatke o promjenama pozicija?

Nije li zabranjeno iznositi javno podatke iz knjige dionica? Osim ako se radi o top 10? Litre, ako si dioničar Konzuma, uvijek možeš kupiti CD-ROM odnosno najaviti se za uvid kod SKDD.

Ne znam da je zabranjeno iznositi podatke o dioničarima, hvala ti..a unutra sam, naravno, i to duboko..nije da brinem samo o naših zajedničkih 0,97%.. 🙂

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prijetnje-mocnika-svatko-tko-je-tuzio-agrokor-za-belje-dobio-od-todoricevog-odvjetnika-racun-od-gotovo-40-tisuca-kuna/657724.aspx

pa ti se igraj prava….

todaaga istisni na malo više da te nebu morali tužit

[emo_zloban]

Kakve bezočne manipulacije se naslućuju na ovoj dionici..7000 komada u 15:21..
Lijepo molim, ima li netko uvid u knjigu dionica da nam prenese podatke o promjenama pozicija? Ovo će zasigurno, ako ljudi u Agrokoru i u ovoj dionici budu opet neumjereni i neodmjereni, imati pravosudni epilog. U preuzimanjima po cijenama od 1 ili 141 kune teba imati i malo stila..a ako dakle u najavljenom preuzimanju Agrokor otkupi dionice spavača, odnosno prijeđe 95% tim činom, po meni, dokazuje i njihovu ulogu holdera (Zaba skrbnički)..molim sve koji vide ili razumiju ovo o čemu govorim, a imaju iskustva ili znanja u pravnim procedurama, da mi se jave..hvala!

kolega evo prošlo 9800 kom opet po 142, po mom mišljenju jel trebate još neki indikator da vam todorić neće ponuditi više od 3mj prosjeka?

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

tko kupuje po 142? neko todin?

Ne sumnjam u nešto slično, nažalost..ali me recimo čudi čak i to da je dionica u kojoj samo legalistima nije vidljivo da jedno društvo kontrolira 95% dionica udje u index – Crobex..i živo me zanima legalnost i legitimnost tog postupka..legalno je, ne sumnjam, ali nisam siguran da bi u društvenim zajednicama kojima se težimo priključiti (EU) to bilo moguće..dovođenje u zabludu je to..a Konzum koji s Ideom radi 16-17 milijardi kuna, i najveća je tvrtka u hrvatskom vlasništvu, kod preuzimanja ima valuaciju ni 20% prihoda..e to im neću dopustiti. A ako će Vlada RH prepustiti naših zajedničkih 219 600 dionica po toj cijeni, i njih ću pozvati pred sud..žao mi je što se ovo događa, ali priča o vlasništvu nad Konzumom ne bi smjela završiti kao što je počela..a za one koji žele znati malo više:)
http://www.forum.tm/clanak/ivica-todoric-drzavni-prijatelj-br-1-876

do kad Agrokor mora dati JP?

New Report

Close