ako ide na mercator sigurno neće ovdje bacati novac da zadovolji špekulante [emo_palacd]
Naravno da neće bacati novac i gubiti vrijeme na istiskivanja i sl., kad mu svaka kuna treba za kupnju Mercatora.
http://www.seebiz.eu/agrokor-s-velikim-sansama-za-preuzimanje-mercatora/ar-53883/
Uložiti truda da objaviš javnosti kako je predviđeni rast samo neslužbena predikcija i da nemate komentara na prodaju Mercatora može značiti samo dvoje – ili ste jaaaako profesionalni ili…[emo_novac].
Nema više istresanja po bidu.
Prodaja se znatno smanjila,a bid se polako diže i pojačava.
Prije pripajanja Idee i potencijalne akvizicije “Mercatora”,”gazda okrupnjava”
svoje vlasništvo.
Da li nakon ovoga slijede “mirovinci” po već viđenom scenariju???
Zanimljivo preslagivanje!!!!
Priče o istiskivanju,po meni,sada nisu apsolutno realne,a ako ga u daljoj budućnosti i bude istog,biti će to,po meni uz lijepu premiju za strpljenje.
Pozdrav
Uložiti truda da objaviš javnosti kako je predviđeni rast samo neslužbena predikcija i da nemate komentara na prodaju Mercatora može značiti samo dvoje – ili ste jaaaako profesionalni ili…[emo_novac].
Ili su profesionalni/odgovorni ili su što?
Prije pripajanja Idee i potencijalne akvizicije "Mercatora","gazda okrupnjava"
svoje vlasništvo.
Da li nakon ovoga slijede "mirovinci" po već viđenom scenariju???
Priče o istiskivanju,po meni,sada nisu apsolutno realne,a ako ga u daljoj budućnosti i bude istog,biti će to,po meni uz lijepu premiju za strpljenje.
Pozdrav
Sigurno.
Ivica ce platiti vise nego sto mora.
Bravo.
Sjetimo se samo PIK Vrbovca.
Naivnosti ne manjka.
Do neki dan ste (prepoznat će se)da ne kažem srali po ovoj dionici a sad kad je Ivica spreman platiti 143 sad opet ne valja.
Ja kažem ako Ivici vrijedi 143 onda meni vrijedi 300!!!
Pametnome dosta!
Aha.po mojoj pretpostavci iduce godine za bozic.vec zamisljam todu kako se oblaci u deda mraza i okolo sece sa vrecom love i trazi naseg boru da ga posteno izdariva.
svoje vlasništvo.
Pozdrav
Možda istisne i za sitne novce, a što se tiče premije probaj sa lotom, možda budeš imao veći uspjeh.
Ili su profesionalni/odgovorni ili su što?
[/quote]
Pa ako se netko toliko trudi smirivati situaciju prikazivanjem stanja lošijim nego što ono jest, jasno je što će se dogoditi kada im to više neće ići od ruke…[emo_beztona]
Aha.po mojoj pretpostavci iduce godine za bozic.vec zamisljam todu kako se oblaci u deda mraza i okolo sece sa vrecom love i trazi naseg boru da ga posteno izdariva.
[/quote]
Strpiti cete se vi do sv. Nigdarjeva.
Ako ne prihvatite ponudu Ivice.
Ova dionica je cisto gubljenje vremena u ovom trenutku.
Ipak sve je moguce.
Ali malo vjerojatno.
svoje vlasništvo.
Pozdrav
Možda istisne i za sitne novce, a što se tiče premije probaj sa lotom, možda budeš imao veći uspjeh.
[/quote]
Misliš kao ti s Beljem????
Nikako,Belje je gubitaš koji nema niti može imati dividendu!!!!!
Pogledaj samo Vupik????Uskoro će dvostruko više verijediti od Belja,zar ne???
Ne brini za Konzum.On posluje pozitivno i dijeli dividendu,zar ne????
Konzum je po meni sigurno “dobra prića”!!!!
Pozdrav