Pa to je nista za prosjecnog ulagaca na ZSE tako da ne vidim problem,Samo treba uzest i tu komponentu,pa vrijednost spora i mogucnost uspjeha u sporu i odvagnit,Ja se recimo uopce nisam dvoumio i utuzio sam dosta toga.
koliki je prosjek zadnja 3 mjeseca? jer to će toda garant ponuditi…dao bi on i manje, ali po zakonu mora prosjek zadnja 3 mjeseca
koliki je prosjek zadnja 3 mjeseca? jer to će toda garant ponuditi…dao bi on i manje, ali po zakonu mora prosjek zadnja 3 mjeseca
mislim 143,45
Dakako,to je najmanja moguca cijena.
Pozdrav
Na koji put mislis? Onda kad je ponudio 120 kn jer su ga toliki manjinski dionicari zivkali da otkupi…
[/quote]
Ma naravno da ne mislim na tu ponudu ,iako je i ona,koliko god slaba bila,bila oko 20% iznad trzisne cijene,zar ne???
Mislim na onu pravu za preuzimanje,punooooo,visestruko veeecu.
Kada bi i ovdje odmah dao premiju od 20%,po meni OK pa tko hoce,neka proda.
A oni drugi po procjeni pri istiskivanju.
Pozdrav
[/quote]
Pogledaj kolika je cijena na burzi bila prije te prve ‘visestruko vece’ ponude.
Prodaje onaj kome se isplati radije sad prodati po 142, nego čekati 2-3 mjeseca da proda po 143,71 (koliki je bio 3mj prosjek 27.9-26.12.)
Prodaje onaj kome se isplati radije sad prodati po 142, nego čekati 2-3 mjeseca da proda po 143,71 (koliki je bio 3mj prosjek 27.9-26.12.)
da, nitko ne vjeruje da će ponuditi i kune više. baš zato bi moglo biti presmješno kad se desi kopernikanski obrat [emo_smijeh][emo_plazi]
Što mi, naravno, ne znamo, budući da ne sjedimo u upravi Agrokora 😀
Ali, onaj tko procjenjuje ovako (prodaje na 142) sigurno ne procjenjuje loše jer smatra da će u ta 2-3 mjeseca čekanja dok se sve ne izrealizira (barem mjesec dana Hanfa, zatim 28 dana prikupljanja dionica, pa onda još par tjedana do isplate) biti prilika drugdje zaraditi barem 20%, a budimo realni – više od 20% na 3mj prosjek teško da i najveći optimist može očekivati 🙂