ja sam skratio malo u onom rastu do 146-148 par stotina da probam malo popraviti prosjek, sad je trenutno 800kom po 141kn Ili ćemo zaraditi nešto ovdje ili će nas zaba okititi kao božićne jelke.
ja sam samo u dokupu. ne prodajem ništa. iako se nemogu pohvaliti da sam pogodio dno. najjeftiniji dokup na 143. prosjek mi je 150. samo strpljenja. doći će to na svoje
pa evo 745 komdada samo do gornje blokade, prodaja se malo povukla, tako treba maknuti naloge i čekati fino puno veće razine za izlaz [emo_zloban]
a ovaj ludi petak im je odlična akcija, počistit će zalihe, baš me zanima odaziv ljudi.
naprijed konzum!
počelo je počelo je, samo vam je trebao mali poticaj [emo_namigusa] a sad ćemo 160
Niš se posebno ne dešava…..
Netko je odlučio da za “ludi petak” se cijena dionice mora malo korigirati prema gore, pa je upumpao još sredstava unutra ne bi li u tome uspio.
Za to vrijeme, netko se pametno iskrcava.
Mislim da se priblizava skupstina dionicara 21.12. pripajanje IDEe Konzumu i odluka HANFE pozitivna za Agrokor te iza Nove godine sudjelovanje u kupnji Mercatora
Nesto je interes za kupnju na 135 kn, pa se umjetnički podigne na 153 kn za novi krug…..
[emo_plazi]
Niš se posebno ne događa…