Agrokor povlači ponudu za mercator, mislim da je to dobra vijest za dionicu, zaduženost bi ipak bila prevelika.
Da, da jel trenutno su premalo zaduženi [lol]
gubitak mercatora loša je vijest za Konzum jer se očekivala sinergija i spajanje kroz koju godinu….izgleda da će KNZM sutra na burzi dolje
točno godinu dana cijena konzuma pada, od kad se hrvaju sa mercatorom i opasnim Žigom, ovo je konačno dobra vijest jer si nemogu ni zamisliti kako bi izgledalo natezanje sa agentom Janšom i njegovim "tudi tukaj je slovenija".
nismo niti jednu lošu vijest pročitali o ulaganju i otvaranju nove lesnine u zagrebu, a agrokor su išamarali k’o šibicare.. fuj, inače su mi slovenci dragi, slovenke još više, eh…..
konzumu pala dobit za 16 posto. koliko bi nam mogla sutra post dionica?
ne znam dal će odmah sutra, ali do kraja mjeseca lagano na 120-130 kn
Uopće ne mogu pojmiti subliminiranost trgovanja zadnjih dana. Nekako birokratski, misionarski, nesvrsishodno. Nešto se nečemu pumpa, preslaguje s hrpe na hrpu. Da se prepustilo prirodnim slilama pao bi ispod 120.
Rekoh prije godinu dana, naspram raznih kokošara koji se zovu zlatnim kunama, Komzum je zdrava i prava firma, no nekako sam još u iščenjivanju dna
Uopće ne mogu pojmiti subliminiranost trgovanja zadnjih dana. Nekako birokratski, misionarski, nesvrsishodno. Nešto se nečemu pumpa, preslaguje s hrpe na hrpu. Da se prepustilo prirodnim slilama pao bi ispod 120.
Rekoh prije godinu dana, naspram raznih kokošara koji se zovu zlatnim kunama, Komzum je zdrava i prava firma, no nekako sam još u iščenjivanju dna.