agrokor će kupit mercator to je sigurno samo pitanje vremena,potpuno nebitno šta mi ili bilo tko drugi misli o tome unicredit je odlucila da ce ga kupit i tako ce i bit nece se ni slovenci moc dugo borit protiv njih, kad imas takvog financijskog giganta iza sebe onda ti niko nemoze stati na put.
Pozdrav nemam dionice konzuma niti ne namjeravam ih uzet ali bi mogao malo od mercatora uzet.
Mala dividenda ukazuje da će Konzum nastaviti s velikim investicijama. Benzinske su vrlo zanimljiva stvar, a ako Toda kupi nešto van regije, Konzum bi mogao dodatno profitirati. Ako ništa drugo, onda kao potencijalna prodajna meta…
ma dividenda je dobra jer ce se povecati likvidnost dionicom stoga je moguc i rast a ako se spojimo s Mercatorom da ne govorimo
Prvi nalog na asku, skriveni, ili 2000 komada ?
Netkome se jako izlazi ?
Da li je istina da je Agrokor dupli rekorder u RH ?
1. Najveći uvoznik
2. Najveći korisnik državnih poticaja
Što kažu na to naši poljoprivrednici i stočari
1. Najveći uvoznik
Kažu da su mali neorganizirani, nekonkurentni i da moraju ojačati da bi bili konkurentni na hrvatskom, a onda i na europskom tržištu. I nije Agrokor najveći uvoznik zato što on tako hoće, nego zato što mi kupujemo njihove uvozne proizvode. Pitam ja tebe moj Lorise, kupuješ li ti osobno uvijek hrvatske proizvode bez obzita na cijenu i(li) kvalitetnu na uštrp stranih proizvoda, ako ih hrvatske tvrtke proizvode?
Trgovački lanac Konzum u prvom je polugodištu ove godine ostvario neto dobit od 30,7 milijuna kuna, što je porast za 15,4 posto u odnosu na isto razdoblje lani, podaci su Konzuma iz financijskog izvješća za prvih šest mjeseci u kojima je taj trgovački lanac ostvario ukupne prihode od 6,14 milijardi kuna
ja ne znam za vas ali menI je ovo jedna od dvije dionice koje su mi još uvijek u zelenom i zato jako volim KNZM-R-A .
1. Najveći uvoznik
Koliko ljudi hrani Agrokor ?