Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
da li ce ova dionica skociti ako agrokor uzme 23% dionica Mercatora?
da, da..to im mene zanima i koliko po vašoj procjeni?
Konzum bi trebao skočiti puno manje od Belja, Jamnice, Leda, a naročito Zvijezde kojoj slijedi najveći rast u brzim i velikim koracima, ako utorak bude kako se očekuje.
Dobre vijesti, ovi se baš ne ljube previše.
rovadC, 29.04.2011. u 18:13
Vrhovno sodišče odloča o začasni odredbi na odločbo UVK
Vrhovno sodišče UVK je dalo dve uri časa za ugovor na predlog za izdajo začasne odredbe za odložitev izvršitve izpodbijane odločitve UVK
Vrhovno sodišče oziroma sodnica Brigita domjan Pavlin je Uradu za varstvo konkurence (UVK) danes dala dve uri časa za ugovor na predlog za izdajo začasne odredbe za odložitev izvršitve izpodbijane odločbe UVK. Spomnimo, UVK je družbam iz skupine Pivovarne Laško prepovedal preknjižbo delnic Mercatorja . Pivovarna Laško se je pritožila in zahtevala začasno odredbo. UVK meni, da je rok prekratek, zato so protestirali, smo izvedeli. Običajni rok je tri dni, UVK pa je odgovor poslal po alinejah smo izvedeli.
Vrhovno sodišče UVK je dalo dve uri časa za ugovor na predlog za izdajo začasne odredbe za odložitev izvršitve izpodbijane odločitve UVK
Vrhovno sodišče oziroma sodnica Brigita domjan Pavlin je Uradu za varstvo konkurence (UVK) danes dala dve uri časa za ugovor na predlog za izdajo začasne odredbe za odložitev izvršitve izpodbijane odločbe UVK. Spomnimo, UVK je družbam iz skupine Pivovarne Laško prepovedal preknjižbo delnic Mercatorja . Pivovarna Laško se je pritožila in zahtevala začasno odredbo. UVK meni, da je rok prekratek, zato so protestirali, smo izvedeli. Običajni rok je tri dni, UVK pa je odgovor poslal po alinejah smo izvedeli.
Vaš link
Kupio sam nešto dionica Pivovarne Laško, ako se stvari poprave, nastaviti ću kupovati.
Lijep pozdrav
Rast prihoda i povećanje dobiti prvog kvartala
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/KNZM-fin2011-1Q-NotREV-N-HR.pdf
a sta nam rade ovi slovenci pa to je stvarno ljudi nisu normalni
Nama?! Što rade, prije svega, sebi!
Neće valjda dozvoliti da im propadne tako poznata pivovara samo zato što ne žele prodati Todoriću?