KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

k plus prozvodi su izuzetno loše kvalitete pa čak i ako su ispravni, a ako nisu, onda nemamo o čemu razgovarati. kad ljudi shvate da jeftin i nekvalitetan uvoz samo generira ekstra profite uvozniku, tada će malo više razmisliti prije nego kupe hranu iz tajlanta, turske ili bugarske…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Kolega, nemojte generalizirati. Treba samo čitati tko što proizvodi i ništa više. To smo valjda svi apsolvirali u prvom razredu [lol]

Npr. uvijek ću prije kupiti Kplus slane štapiće ili Kplus choco cookies kekse, jer oboje proizvodi Koestlin a puno su jeftiniji nego isti ti proizvodi s Koestlin ambalažom. Zašto bih isti proizvod plaćao više?

Sumnjive proizvode ionako nikad ne kupujem, što god na njima pisalo, i kako se god zvalo i ma kako blještava ambalaža bila…

nesto se desava u sloveniji vidi :finance.sl

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

Mediji ;

Agrokor ima šansu, jer Mercator ne žele ni Tesco ni Carrefour ni Delhaize………

NARAVNO, pametni ljudi, jer Mercator ne vrijedi ni 1/3 ponuđene cijene od ponude Agrokora.
Ali što je to za Agrokor koji ima monolop u RH i mogućnost beskonačnog zaduživanja kod banaka, pa i tako će to sve platiti građani RH kroz cijenu trećerazredne hrane u Konzumovim trgovinama po cijenama extra djevičanske kvalitete, a naša Vlada radi sve što je u njihovoj moći da pomognu Agrokoru u taj nakaradnoj nakani .
Agrokor bi trebalo hitno nacionalizirati !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

da li ce konacno trziste reagirati na ove pozitivne tekstove

Vaš link

ovo je ponuda koja se ne odbija

Slovenci otvoreno traže 291 Eura/dionicu za Mercator. Agrokor umjesto 91 nudi 211 Eura. Pretpostavljam da je to kao na tržnici, pa se nađu na pola ili 250 Eura/dionica Mercatora.

Znači to bi bilo 19% skuplje od 211 Eura odnosno treba računati da će prehrana u Konzumu poskupjeti za dodatnih 19 % od već predviđenih 15% za ovih 211 Eura/dionica, ako pristanu na ponudu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

prehrana ce svugdje u svjetu poskupiti to su najave a ne samo u konzumu

prehrana ce svugdje u svjetu poskupiti to su najave a ne samo u konzumu

Svijet kasni za Konzumom 5-10 godina po pitanju cijena !

hahahaha ovo je dobro loris znaci da ce i dobit Konzuma skociti

New Report

Close