KNZM (Konzum d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KNZM (Konzum d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iskreno bi volio da ga I.T. utjera zlovencima.koja je to prepotencija,zamislite :kako je moguće da njihov nacionalni ponos kupi hrvat.pa šta smo mi niža rasa,pa ne znamo se baviti biznisom.kao oni su pametni i obrazovani a mi primitivci balkanski.
a neki direktorčić polupropalog triglav osiguranja daje naručeni-plaćeni intervju u večernjem,gdje se žali da imaju problema u hrvatskoj u poslovanju i prepreka-
vratite pare od ljubljanske banke,plus ono što su maznuli iz deviznih rezervi bivše juge,pa se onda javite zlovenci.

s druge strane mislim da bi I.T. to bio krivi potez,i da ne bi puno dobio,već da bi samo dobio preklapanja između Merkatora i Konzuma a ne sinergiju.bolje mu je da se koncentrira na bih,srbiju,makedoniju,bugarsku.slovenija je neprespektivno tržište,merkator firma koja po meni ima puno kostura u ormaru,a i slovenci će mu podmetati nogu na svakom koraku.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Zaista veliki domoljub:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbija-ce-od-prodaje-delte-dobiti-oko-550-milijuna-eura-to-je-dobra-volja-miskovica/541177.aspx

Kad ćemo mi u RH imati takvoga? 🙂

hocemo li uspjeti kupiti 23,3 posto mercatora

Agrokor dao najveću ponudu. Ulazimo u velikom stilu na slovensko tržište. Nakon kupnje Droge Kolinske od strane Atlantic Grupe, kupnja 23 posto Mercatora otvara nove prilike za hr gospodarstvo.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Samo nebi valjalo da bude neprijateljsko preuzimanje. Zašto nebi bila suradnja?

Agrokor dao najveću ponudu. Ulazimo u velikom stilu na slovensko tržište. Nakon kupnje Droge Kolinske od strane Atlantic Grupe, kupnja 23 posto Mercatora otvara nove prilike za hr gospodarstvo.

Hvala Bogu da nisam dioničar niti jednog niti drugog a pogotovo Atlantica danas…

"Ljubljana – Ponudbe za nakup 23,34-odstotnega deleža Mercatorja v lasti družb Pivovarne Laško so oddali Agrokor ter investicijska sklada Mid Europa Partners in Warburg Pincus. Slednji je po naših informacijah oddal pogojno ponudbo, zato nima možnosti, da bi ga uprava in nadzorni svet Pivovarne Laško v prihodnjih postopkih obravnavala resno. Agrokor je za delnico Mercatorja po trditvah naših virov ponudil 206 evrov, medtem ko je Mid Europa zanjo pripravljen plačati 155 evrov."

Ovi kažu 206 eura

Nema nista od preuzimanja [cry]
Umjesala se politika i slovenci su protiv Agrokora.
Mislim da je to zavrsena prica kad sam sad pogledao otvoreno

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ja mislim da ce uspjeti kupiti 23 %

Mehčamo ih mehčamo dok ih ne zmehčamo.

rovadC, 24.03.2011. u 07:35
Hrvaški Agrokor lastnike Mercatorja mehča z novimi obljubami

Vaš link

[thumbsup]

Vaš link

bit ce nesto od dogovora

http://www.index.hr/vijesti/clanak/roglic-vs-todoric-hrvatski-orbico-srusio-todoricev-san-o-mercatoru/544917.aspx

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close