U pravoj nacističkoj maniri našli se talenti plavac i oportunist i optužili Židove i masone da su se udružili i srušili Crobex.
Dečki pa nije žvaka za seljaka, ne može vam uvijek netko drugi biti kriv što vi ne znate kad treba kupovati a kad treba prodavati dionice.
Više nisu krivi fondovi,Hanfa i Dinko nego masoni,Židovi i crnci.
Primite se vi motike i zasucite rukave.
Primite se fizičkog posla gdje ne treba previše razmišljati.
Ostavite se onog što ne razumijete.
Uostalom, da i malo imate pojma znali bi da se masoni i Židovi ne podnose.
Tako da se i ne udružuju.
A ova nabacivanja demagogije bez ikakvog smisla dokazuje samo da ne znate niti prepisivati iz tih Araličinih knjiga koje čitate
[bye]
[/quote]
Čemu nervoza brale? Za moj minus kriva je moja pohlepa, isključivo. Za broj dionica koje imam isto sam isključivi krivac ja sam. Uzdam se u masone, zidare, jednog crnca, Svetog Vlahu i u čarobnu moć Plavca Malog. Zadovoljan?
Gospodo muškarci!S obzirom na neoborive povijesne činjenice krizu su zajednički izazvali Kominterna i Vatikan… [kiss] [pray]
Gospodo muškarci!S obzirom na neoborive povijesne činjenice krizu su zajednički izazvali Kominterna i Vatikan… [kiss] [pray]
Koju krizu? Krizu identiteta ili krizu srednjih godina ili neku treću? [kiss]
Jedino što je primitivno u svemu ovom je tvoje aludiranje na Židove.
U pravoj nacističkoj maniri našli se talenti plavac i oportunist i optužili Židove i masone da su se udružili i srušili Crobex.
Dečki pa nije žvaka za seljaka, ne može vam uvijek netko drugi biti kriv što vi ne znate kad treba kupovati a kad treba prodavati dionice.
Više nisu krivi fondovi,Hanfa i Dinko nego masoni,Židovi i crnci.
Primite se vi motike i zasucite rukave.
Primite se fizičkog posla gdje ne treba previše razmišljati.
Ostavite se onog što ne razumijete.
Uostalom, da i malo imate pojma znali bi da se masoni i Židovi ne podnose.
Tako da se i ne udružuju.
A ova nabacivanja demagogije bez ikakvog smisla dokazuje samo da ne znate niti prepisivati iz tih Araličinih knjiga koje čitate
[bye]
Kolega Ententinis, ovim postom ste dokazali da zaista ne poznajete materiju, te je razvidno da je vaše mišljenje oblikovano dnevnim tiskom, Hollywoodom i sličnim stvarima koje jako koče upotrebu moždanih stanica.
Za našu alkemiju pretvaranja određene količine novaca u određenu količine novaca/2, nam uglavnom nitko nije kriv, osim nas samih . Ali da je globalna kriza izazvana namjerno, te iz centara svjetske moći koji itekao imaju veze s određenim etničkim skupinama i tajnim društvima zaista nimalo ne dvojim.
[huh]
Pobjediti bez rizika je kao trijumfirati bez slave.
Pobjediti bez rizika je kao trijumfirati bez slave.
Tko je pobijednik ?