Klub 100% do nule

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Klub 100% do nule

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde ljudi malo veselja, prije mjesec dana mi se prijatelj smijao jer ja pušim na burzi a on si je kupio opel antaru, gajnc novu, na leasing u francima.

Danas mu je antara 60 tisuća kuna jeftinija, leasing mu je 15% skuplji i danas me zvao kao financijskog stručnjaga da ga savjetujem jer sam popušio manje od njega, koja katastrofa [lol]

duso ti onda nisi nista popusio
ti stvarno mozes biti vesel a i ja isto makar sam bankrot jer barem znam nekoga ko je veseo
pofuk

Gubitak oko 60%….

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Super je,kako se družimo i tješimo!Svima nam je lakše,zar ne? [embarass]E,a kako ovu katastrofu podnose ovi naši dosadašđnji super-milijunaši?Ajde mi malo izguibili smo tisuće,ali oni bogme milijune!Kako je njima?Je li vam ih žao? [undecid]

Ja ove godine skijam samo na crnim stazama,cuo sam da su na CROBEXU najbolje,tj nastrmije..

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Svatko ima svoju strategiju, netko se povukao u cash i čeka bolja vremena, netko čeka i polako kupuje sve jeftinije i sma njuje prosjek a neki čak pokušavaju trejdati, a svima nam je jedno zajedničko- da smo u minusu. Da li če biti raspad sistema ili ne vidjet čemo uskoro, ako se uspijemo održati do nove godine, mislim da nam tada dolaze malo manje stresna vremena. Samo mislim da trend oporavka neče iči tako brzo kao trend pada.

Trend oporavka mora trajati barem dvostruko duže!Matematički:ako od 100 izgubiš 50,to je pad 50%.Ali da bi od 50 došao na 100, to je rast od 100%!Logički:ako je ovo najniži Crobex od 2005,onda na najviši možemo doći tek 2011.Istinski:a jebiga,tko će ga znati… [angry]

Trend oporavka mora trajati barem dvostruko duže!Matematički:ako od 100 izgubiš 50,to je pad 50%.Ali da bi od 50 došao na 100, to je rast od 100%!Logički:ako je ovo najniži Crobex od 2005,onda na najviši možemo doći tek 2011.Istinski:a jebiga,tko će ga znati… [angry]

ovo tvoje stoji,samo ako padovi i rastovi budu postotno jednaki..no kako znas da se nece brze rast—sve u svemu,nema nist smisla sto si narisao

pušim sve što imam i još ću popušiti, al borit ću se do krvi! [lol]

nema predaje! [cool]

opravak ce biti spor, iako ima puno dionica koje su ispod "normalnih vrijednosti", losija izvjesca koja ce dolaziti, braniti ce brzi rast

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

tako je vipy..no nakpn par losih,kada dodju bolja,opet ce biti golema razlika…to je taman 2-4 godine..

Super je,kako se družimo i tješimo!Svima nam je lakše,zar ne? [embarass]E,a kako ovu katastrofu podnose ovi naši dosadašđnji super-milijunaši?Ajde mi malo izguibili smo tisuće,ali oni bogme milijune!Kako je njima?Je li vam ih žao? [undecid]

da ali nama je ostala koja tisučica, a njima koji miljunček..onak za utjehu, nek se nađe
Žalim ih u ..

strpljen..spašen Time is on my side

Kad bi danas bilo dno, ove tri gorke pilule bih puno lakše progutao:
IPKK-R-A (-70,21)
DLKV-R-A (-66,28)
ADRS-P-A (-57,99)

New Report

Close