Vidim puno sarkazma i ironije na ovoj temi.
Za one koji se sprdaju sa cijenama, sigurno u sebi mole Boga da ne padne toliko.
Humor je najbolje obrana.
Postovani.
Temeljem gomile upita zainteresiranih strana primorani smo osnovati klub 100% do nule.
Primamo samo prave zanesenjake uz mogucnost otvaranja kluba 200% do nule itd. ukliko postoji zainteresiranost javnosti a zanamo da postoji.
Primamo sve brodare, gradjevinare, pusace, neke od turista osim telekomunikatera; takvi nam netrebaju (osim ako dokazu da su uspjeli 100% biti down u HT-u; za njih ide poseban klub)
Sa stovanjem
Vas KLUB 100% do nule.
P.S. Znam da se ugasiti tema ali radi fore….
Ne znam da li je ovo ruganje svima nama ili samome sebi.
BTW, puno sreće i malo pameti pa na današnji dan ukupni minus od "samo" 10% zahvaljujući portfelju od jeftinog HT-a (paketi, radničke, burza) i dobrom dividendom. Tu čak u plusu. Sve ostalo pušiona, ali mali ulozi.
I meni ukupni ulog dvogodišnja plaća. bez kredita.
Nadam se da samo da smo sad na dnu i da počinje oporavak koji neće sigurno biti brz.
Za početak, dobro bi mi došla izvanredna i redovna dividenda od HT-a.
KLUB 100% do nule
" Malo nas je al nas ima
nije važno srušićemo snove svima" ……………….
Varteks na 230 😀 to mi je najgori pad(prije sam bio ljut sto nisam imao novaca za dokup na 160, sada sam sretan:) )
Nije lose ni KORF na 92 🙂
Imam pitanje a jel ide u ovih 100% i margin kredit,ako ne ja se ispričavam i otvaram temu 100% + 100% margin [lol]
Kupovao, prodavao uglavnom pojeo govno sa 100% u atpl
prosječna cijena ulaska 3000kn iako je nikad nisam kupio na 3000 nego sam si svojim akrobacijama
povisio prosječnu cijenu
malo mi je 100%,do nule ima malo više ….nije dobro nikako…..
Ja se više i ne sijećam šta sve imam pa evo par blistavih koji mi ovaj tren padaju na pamet:
JDPL – 830kn (srećom samo par komada), veliki dokup na 640kn, pa veliki dokup na 260kn pa još na 230kn pa ponestalo više love 🙂
IGH – kupovao po 13.500, pa po 10.000, pa po 7 i nešto..
KOEI – kupovao oko 900kn od tada više i ne pratim, jer je odmah počelo padati – nezaustavljivo.
HT – prodao na 360 pa na 320, uf, dobro prošao
ATLP – kupovao na 2.800, pa na 2.000, čuvam za penziju.
Imam ja još toga masu i ima još od prije par godina u fondovima. Iskreno, nemam pojma više na kojim fondovima je lova, jer sam nešto izvlačio prije godinu dana, tako da moram pregledati sve papir o uplatama i isplatama (ovim zahvaljujem svim fondovima koji vrte moju lovu na ažurnosti i slanju izviješća ovih zadnjih 5 godina).