Klub 100% do nule

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Klub 100% do nule

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prošle god. negdje u ovo vrijeme LKPC 10kom po 6500,00kn, a kada sam se navuko bilo je još 37 po cca 5100kn
Današnja zadanja je 1350kn…ima li tko jači?

Sada sam zahvalan Rumenom da nije pustio dokap. jer onda ne bi prodao po 4600kn, iako me to nije spasilo jer je DLKV na 1500, 1300,1100….bio jako jeftin, i danas je na 500kn jaaako jeftin!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Sjajna tema, ”nazalost” predebelo samu ipo ht-u da bi se prikljucio al evo 50% zarade mi je bilo premalo da izadjem iz Tiska na 1500, slicna prica i sa ATPL na 3000 prije koji mjesec… Sva sreca nisam ponovo ulazio da smanjim prosjek, cekam zavrsni udarac. Poznavajuci menatlitet nasih vrlih fond managera i njihovu sposobnost zrele i samostalne procjene ne sumnjam da ce do istog doci. No za pocasnog clana predlazem KD Vargu. On je zaista ”zaduzio” ovu temu 🙂

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

PBZ Equity … -34.03 % 2g 11d
PBZ Equity … -35.15 % 1g 10mj 18d
PBZ Equity … -42.19 % 1g 7mj 27d
PBZ Equity … -41.62 % 1g 7mj 19d
PBZ Equity … -42.37 % 1g 7mj 17d
PBZ Equity … -45.82 % 1g 6mj 25d

zašto bi se sam zahebo, bolje uz pomoć drugih

meni je smijsno kak sam uspio popusiti sa HTom…

U vrijeme prethodne recesije u Kanadi se vrtila zanimljiva reklma za Molson pivo. Mislim da je situacija prigodna pa ću je ponoviti. Kaže ovako:
Ako ste prije godinu dana kupili 1000 dollara dionica WorldCom-a danas imate 0$
Ako ste prije godinu dana kupili 1000 dollara dionica Nortela danas imate 10$
Ako ste prije godinu dana kupuli 1000 dollara Molson piva i vratili sve boce danas imate 100$

Inače as of today 13% down for the year. Nešto sam naučio iz predhodnih recesija, pa u svakoj gubim sve manje. U zadnjoj sam izgubio posao, što je puno gore nego bilo koji gubitak na burzi. U bear marketu se treba držati dionica koje su moguće mete preuzimanja one su jedine na kojima možete nešto zaraditi. Kako pada cijena dionice raste vjerojatnost preuzimanja.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Mojoj ženi sise vise a i meni se više diže! [lol]

Bojim se da su za mene gabariti teme preuski,molim otvoriti temu 100% + do nule ili prodajem mamu za 100% -. [bye]

P.s pozdrav svima koji čuće na bidu, [lol]

Uhljebe na ulicu!!!!!

Kad će se otvoriti klub 550% do nule?

Ja bih mogao za predsjednika.
ADPL.
220,240 kupnja, 290 prodaja
240,220,160,140 kupnja
Prodao nedavno, sramota me reći pošto.

Sreća da nisu bile velike količine, ali se nakupilo.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

ja predlažem real beara, "veliki znalac" se prije mjesec i pol nakrco atpl na 2600, a sad mu se ostvaruje sve ono što je priželjkivao nama…i sam koristi normabele, sjetite mu se potpisa [lol]

Mislim da mi nitko nije do koljena kupio WAMU na 3$ a on sutra u bankrot pa mi cijena pala u jednom trenutku na 0.01$.Ali nije svako zlo za zlo pa sam razno raznim akcijama već vratio 2/3 gubitka na njemu.Sva sreća da nisam puno stavio ali sam poslje morao puno riskirati da izvučem stvar koliko toliko.
A i nije loše iskustvo kad ti dionica padne na 0.01$ natjeralo me na dodatan rad izoštrilo instikte a i ovo padanje kod nas ne prihvaćam više dramatično nego vidim šansu za dobru zaradu.Između ostalog upoznao sam dionice koje se trže između 0.01 i 0.40 i tu se na TA stvarno može uzeti dobra para na brzinu.

SAM PROTIV SVIH

HE HE hE HE hehehe

Jesam li rekao da tema ima potencijala …

Biće nas još u klubu …

Ha ha ha ha ha ha ha biće s nama i fondova …………………..

smanjuje se minus.......

New Report

Close