Ako sam ja primljen u klub : predlažem da neprimamo INAše i HT – nikako
(u redovima čekali ogroman plus – a kukali ko da su izgubili milijune)
IZ IPO-a : MAGMA i ATGR – dobro došli … i ovaj drugi operater – you welcome
I svakako predlažem u klub ove iz SNHO – njih na aparatima za doživljavanje drži dug Vlade i
to navodni………..
…..Da se ne zaboravi TNSA i dividenda od 12…nečega…ha..ha..ha.. [wink]. E to su bila vremena…Kako je curila onih dana…svaki dan blokada, a gle sad …skoro ista priča svaki dan na većini likvidnih. Naravno vode…brodari.
Super je tema [lol]
Kada smo već na njoj ima li netko ažurni pregled pada Crobeksa po tjednima počevši recimo od
01.08.2008. (a može i za cijelu god.)?
Zamolio bih i gospodina Petrova da objavi i takvu jednu tablicu i doprinese praćenju našeg vlakića do NULE ?!
Nadam se da bi to moglo zanimati javnost koja išćekuje bogate mirovine !
[bye]
Cijeli Todex group …. Mijenjam bocu korištene Jamnice za dionicu [lol]
koei,lplh,jdpl i pušit ću i dalje ma kolko god pljuge bile skupe
Postovani.
Temeljem gomile upita zainteresiranih strana primorani smo osnovati klub 100% do nule.
Primamo samo prave zanesenjake uz mogucnost otvaranja kluba 200% do nule itd. ukliko postoji zainteresiranost javnosti a zanamo da postoji.
Primamo sve brodare, gradjevinare, pusace, neke od turista osim telekomunikatera; takvi nam netrebaju (osim ako dokazu da su uspjeli 100% biti down u HT-u; za njih ide poseban klub)
Sa stovanjem
Vas KLUB 100% do nule.
P.S. Znam da se ugasiti tema ali radi fore….
Ova tema je otvorena sarkazmom i ironijom kolege bluemana.
Moram priznati da tu nema nimalo ironije i sarkazma.
Pogotovo kad bi se obistinila kretnja kapitala u svijetu.
Pogledajte ZEITGEIST, nimalo NIJE SMIJEŠNO, ironično niti sarkastično.
Vaš link
ajd da i ja kazem svoje adute,od svega po malo ali to malo mi pojelo komplet + od Ine i jos 30% u minus.A to su: virooo one point,jdpl two points,atpl three ponits and last kandiiit twelve points