Kazne na rasprodaji, od dva prekršaja platiš jedan

Naslovnica Forum Komentari članaka Kazne na rasprodaji, od dva prekršaja platiš jedan

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

…jadni naši policajci…od čega će sada popravljati svoj budžet…do sad su oni massovno primjenjivali ovo pravilo i trpali novac u svoj džep…

…hmmm,ili se možda varam,tražit će i dalje,al će i njima cijena pasti…usput u Sloveniji policajci ne mogu naplaćivat kazne na licu mjesta,pa im korupcija policajaca nije poznata…

Da u nas uvedu sistem ko u Sloveniji nikad nitko ne bi bio kaznjen za prekrsaj.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Ajme majko, koja prilika za lihvare i credit firme sa stupa.

Odmah otvoorim firmu, platim koji god od dva ili više računa, uz uzimanje uknjižbe na nekretninu.

Platim 2000 kn kazne, kamata je 50% a ako se ne plati dio kuće ide meni.

Super prilika za sve poduzetnike.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Drugim riječima poziv za prekršaje. Ovo je praktički smanjivanje kazni i pogodovanje prekršiteljima. Kad je smanjenje ili opraštanje kazni imalo pozitivan utjecaj? Ali poslije ideje da se povećanjem plaće nekim dužnosnicima zapravo prevenira(!) korupcija, jer institucije u kojima oni odlučuju raspolažu sa velikim količinama novca i te institucije imaju važnu ulogu u utvrđivanju različitih statusa,ovo je zapravo logično.U ovoj državi.

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

New Report

Close