Karamarko: Bit ću premijer

Naslovnica Forum Komentari članaka Karamarko: Bit ću premijer

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ništa od oporavka

Blabla,klasika prije izbora.Sve u svemu najebas.. kako god.

-predsjednik Republike Ivo Josipović mora objasniti svoje kontakte sa srbijanskim veleposlanikom te “odgovoriti na pitanje što je to bilo i kakvi su njegovi kontakti sa srpskom diplomacijom”.

-u momentu kada hrvatska kreira svoju tužbu za genocid protiv Srbije. Šta ima gospodin, koji je bio član te radne skupine, raditi sa srpskim ambasadorom”,

“Svaki dan djelovanja ove vlade je štetan za Hrvatsku jer oni ništa ne čine, a štetu svi plaćamo”, poručio je Karamarko.
Prijevremene izbore smatra nužnima, a žao mu je, kaže, što predsjednik Jopsipović, kojem treba potpora SDP-a i HNS-a za novi mandat, nema hrabrosti kritički se osvrnuti na katastrofalan rad vlade.

-da reprogramiraju dugove i pokušaju spasiti naše autoceste koje će od 2018. početi isplaćivati same sebe.”, poručio je Karamarko.

-da se vlada namjerava zadužiti za 2,6 milijardi eura kako bi od Mađara kupila dionice Ine. ”

To da Hrvatska kupuje od MOL-a INU plasirala nam je Yutarnja laž.

Tko uopće može povjerovati u to da bi Vrdoljak ili ijedan HNS-ovac mogao napraviti bilo šta korisno za Hrvatsku ?

Oni svi samo razmišljaju kako bi prodali Autocestu Dalmatinu za 15 miliardi pa da mogu lagodno preživjeti na vlasti do izbora.

.

Evo konačno pravog stručnjaka koji će voditi državu, ministar gospodarstva će biti Đakić, Bandić ide iz zatvora drugi dan, Mamić će biti ministar sporta a uvaženi Pero 7 savjetnik premijera po pitanju raspirivanje mržnje prema neistomišljenicima. Nijedna odluka se neće provesti dok je ne odobri vijeće branitelja na okruglom stolu sa Švepsom i Klemmom na čelu.

ako US odlući da je Željka prikupila dovolljno potpisa za izmjenu izbornog zakona, onda sigurno nećeš biti premijer…ovo ima samo u apsurdistanu i hrvatistanu da najnepopularniji političar legitimno sam sebe postavlja za premijera[emo_vrtimise]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close