Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/friscic-nema-poreza-na-banke%2c-povecanja-pdv-a-ni-rezanja-placa-i-mirovina,89428.html

Znači, debeli će nas ubrzo zadužiti još 5 milijardi kuna, majko mila…
[/quote]

Što te briga, nećeš taj dug vraćati ti nego netko drugi za 50-ak godina.

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Nije valjda ovo istina:
http://www.poslovni.hr/vijesti/kosor-vlada-ce-sutra-povecati-trosarine-za-benzin-i-cigarete-156085.aspx

Povećati trošarine na cigarete? Ako je to istina, onda je stvarno stvar potpuno jasna.
Ne naprave niti jedan rez a naprave ovakvu stvar.

Država koju mafija drži u šaci ne može izaći iz krize. To je valjda svima razumljivo.

prvo bombardiranje irana, sad trošarine dižu.
sva sreća da te ne diraju "kratkoročni" trendovi. [smiley]

Nije valjda ovo istina:
http://www.poslovni.hr/vijesti/kosor-vlada-ce-sutra-povecati-trosarine-za-benzin-i-cigarete-156085.aspx

Povećati trošarine na cigarete? Ako je to istina, onda je stvarno stvar potpuno jasna.

Država koju mafija drži u šaci ne može izaći iz krize. To je valjda svima razumljivo.

prvo bombardiranje irana, sad trošarine dižu.
sva sreća da te ne diraju "kratkoročni" trendovi. [smiley]
[/quote]
Ma pusti sad to, nije ovo za šalu! Ovo valjda ipak nije ono kako izgleda, ali to znači da je nešto još nezgodnije. Mene sada najmanje brine kratkočni utjecaj na profitabilnost TDR-a, nisam ne-čovjek. Sad je jedino bitno da "institucije odrade svoj posao" i da sve bude ok u vezi onoga o čemu se ovdje radi. A to sigurno ovdje nije proračun. Čini se da u ovoj državi pored ovih "javnih" ima i puno "tajnih" problema. Totalno sranje.

Nije valjda ovo istina:

Tebi kao da je žao što proračun nije u BANANI!

Čestitke Vladi za dobro odrađen posao oko rebalansa; posebice me se dojmio način na koji je odrađena OPOZICIJA.
Opozicija nekompetentna do boli – upali u zamku koju im je namjestio Šuker.

Pa normalno da mi je žao što je u banani proračun jer je zbog toga i cijela dražva. Žao mi je što nije napravljen pravi rebalanas ali sada je to manje važno, izgleda da postoje neki ozbiljniji problemi. Ali valjda će se to sve riješiti.

Čini se da u ovoj državi pored ovih javnih ima i puno tajnih problema. Totalno sranje.

oho, ko nam to otvara oči?
povećanje trošarina na cigare je uvijek dobar potez i nikad nije dovoljno.
hoćemo još i trošarine na šećer, sol, ulje i mast ..troznamenkaste.

Pa normalno da mi je žao što je u banani proračun jer je zbog toga i cijela dražva. Žao mi je što nije napravljen pravi rebalanas ali sada je to manje važno, izgleda da postoje neki ozbiljniji problemi. Ali valjda će se to sve riješiti.

Gle – sve što pišeš su obične insinuacije.
U državi zasigurno ima i javnih i manje javnih problema – to nitko ne spori.
Ali ima ih PUUUUNO manje no što insinuira nesposopna OPOZICIJA i njihovi puleni u medijima.

Najbolji dokaz da je rebalans po mjeri je lice Friščića na izlasku iz Vlade.
Čovjek je toliko pozitivno iznenađen da to nije mogao skriti.
Uostalom sve se bu lijepo vidjelo ovih dana.

Gle – sve što pišeš su obične insinuacije.
U državi zasigurno ima i javnih i manje javnih problema – to nitko ne spori.
Ali ima ih PUUUUNO manje no što insinuira nesposopna OPOZICIJA i njihovi puleni u medijima.

Najbolji dokaz da je rebalans po mjeri je lice Friščića na izlasku iz Vlade.
Čovjek je toliko pozitivno iznenađen da to nije mogao skriti.
Uostalom sve se bu lijepo vidjelo ovih dana.
[/quote]
Ozbiljnije probleme spominjem u vezi ove konkretne stvari u vezi trošarina na cigarete, ostalo možda sad nije vrijedno komentara jer je možda manje hitno.
Upravo sam odgovorio James Knoxu na Adris temi, jer i njemu nije bilo jasno što je to tako čudnovato u povlaćenju ovog poteza u ovom trenutku (odnosu sadašnjih cijena u RH i susjedstvu…).

Upravo sam odgovorio James Knoxu na Adris temi, jer i njemu nije bilo jasno što je to tako čudnovato u povlaćenju ovog poteza u ovom trenutku (odnosu sadašnjih cijena u RH i susjedstvu…).

sve je svima jasno, osim dioničarim adrisa i okorjelim ovisnicima.
oni će morat na rehab, bolje danas nego sutra.

sava, ovo s friščićem… legendarno. [lol]

U državi ima samo jedan problem, kronična bolest, izniknula iz baraka, zarazila dobar dio populacije, i na kraju metastazirala, nakon kratkog pokušaja liječenja 2000.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Čini se da u ovoj državi pored ovih javnih ima i puno tajnih problema. Totalno sranje.

oho, ko nam to otvara oči?
povećanje trošarina na cigare je uvijek dobar potez i nikad nije dovoljno.
hoćemo još i trošarine na šećer, sol, ulje i mast ..troznamenkaste.
[/quote]

i ukidanje PDVa na proteine [thumbsup]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Zašto se ne bi PDV potpuno ukinuo?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close