na jedan dva mjeseca sumnjam da se isplati.
ali na mlao duži rok 1-2 godine se kupnja USD ispalti.
očekujem da će 1 USD u tom preiodu doći do nekih 7,5 HRK.
hvala na odgovoru, a dokle misliš da bi USD mogao otići u roku do 2 mjeseca ili recimo do kraja godine?
još i danas teku suze jedne žene. [lol]
george osim što ima brutalan polustoljetni prinos, u slobodno vrijeme ruši komunizam po svijetu.
car.
Volio ga čovjeke il ne, životopis mu je raskošan i u konačnici izuzetno uspješan.
U ovim nakaradnim vremenima poremećenog sustava vrijednosti, više ništa ne čudi.
Sigurno se pojeo živ zbog toga. Koliko promila kapitala je investirao u HR?
Nema rata bez izgubljenih bitki, ako je uopće bila izgubljena. Zamisli da Messi od deset šuteva da deset golova i tako idućih deset godina.
Super su mi omalovažavanja Sorosa, Buffetta i ekipe. Dapače, čast mi je družiti se s ljudima koji imaju jače reference od njih. [thumbsup]
[/quote]
još i danas teku suze jedne žene. [lol]
george osim što ima brutalan polustoljetni prinos, u slobodno vrijeme ruši komunizam po svijetu.
car.
[/quote]
i tada je svizac zamotao čokoladu u omot.
Vilim Ribić: Banke nas gule, moramo ih oporezivati
http://seebiz.eu/hr/banke/ribic-banke-nas-gule%2c-moramo-ih-oporezivati,89393.html
Hrvatskih se riješio prije cca 10 god. Mislim da je propustio spektakularan rast. Kako se sjećam kroz maglu mislim da je on ispao tada najveći magarac.
Sigurno se pojeo živ zbog toga. Koliko promila kapitala je investirao u HR?
Nema rata bez izgubljenih bitki, ako je uopće bila izgubljena. Zamisli da Messi od deset šuteva da deset golova i tako idućih deset godina.
Super su mi omalovažavanja Sorosa, Buffetta i ekipe. Dapače, čast mi je družiti se s ljudima koji imaju jače reference od njih. [thumbsup]
[/quote]
Ja čak mislim da ih je namjerno prodavao sa minusom morao je kidat na ljevo iz Hrvatske jer se petljao "gdje mu nije mjesto" čisto onako da demonstria svoju moć ili je možda samo morao prodati jer je netko u nas skužio što su zapravo ti papirići.
Kakvo brate mili omalovažavanje Sorosa samo sam rekao da ne mora uvijek biti u pravu.
http://www.businessinsider.com/ten-states-with-ridiculously-low-unemployment-rates-and-why-2010-8
heartland usa i heartland eu (njemačka, poljska…) gaze naprijed.
kakve kalifornije, floride, irske i španjolske.
ovo je fantastično za stabilnu i uravnoteženu budućnost.
Znači, debeli će nas ubrzo zadužiti još 5 milijardi kuna, majko mila…
Znači, debeli će nas ubrzo zadužiti još 5 milijardi kuna, majko mila…
[/quote]
Dobro je Kosorica rekla prije 3-4 mjeseca!
Rebalans zbog referenduma i šteta od poplava.
A ovi iz oporbe stvarno su bedasti – toliko lažnjaka a oni reagiraju na svaki.
Trebati će kod kiropraktičara na preslagivanje kralješnjaka.
Svaka čast Vladi!
Nije valjda ovo istina:
http://www.poslovni.hr/vijesti/kosor-vlada-ce-sutra-povecati-trosarine-za-benzin-i-cigarete-156085.aspx
Povećati trošarine na cigarete? Ako je to istina, onda je stvarno stvar potpuno jasna.
Ne naprave niti jedan rez a naprave ovakvu stvar.
Država koju mafija drži u šaci ne može izaći iz krize. To je valjda svima razumljivo.