Vlada odustala od još jedne mjere: HRT-u ostaje 80 kn
Ahahaahahah….Opet grješka u power pointu. Hoće netko i Jadri objasniti da je plaćaju porezni obveznici??? [lol] [lol]
Ahahaahahah….Opet grješka u power pointu. Hoće netko i Jadri objasniti da je plaćaju porezni obveznici??? [lol] [lol]
Mislim da joj je ovo velika greška. Jedini način da HDZ dobije naredne izbore je da ih birači percipiraju odlučnijim nego SDP. S obzirom da SDP vodi Milanović to ne bi trebalo biti osobito teško. Međutim, ovo donošenje pa povlačenje odluka će im nanjeti štetu.
Istina je da je plaćaju porezni obveznici, ali je istina da o stabilnosti ove vlade odlučuju tipovi kao što su Friščić i Pupovac. Dok takvi budu dio bilo koje vladajuće koalicije hrvatska politika će prije svega služiti interesima minornih interesnih grupa, pa tek ako ostane prostora i interesima većine birača. Sreća je da se uspjela riješiti Hrelje i HSU-a.
Mislim da joj je ovo velika greška. Jedini način da HDZ dobije naredne izbore je da ih birači percipiraju odlučnijim nego SDP. S obzirom da SDP vodi Milanović to ne bi trebalo biti osobito teško. Međutim, ovo donošenje pa povlačenje odluka će im nanjeti štetu.
Istina je da je plaćaju porezni obveznici, ali je istina da o stabilnosti ove vlade odlučuju tipovi kao što su Friščić i Pupovac. Dok takvi budu dio bilo koje vladajuće koalicije hrvatska politika će prije svega služiti interesima minornih interesnih grupa, pa tek ako ostane prostora i interesima većine birača. Sreća je da se uspjela riješiti Hrelje i HSU-a.
[/quote]
Twix , vrlo dobra observacija.
Bez obzira na nepopularnost, odlučni potezi mogu donijeti samo plus.
Pao sam sa stolice kad je Čačić jučer izjavio, ako ne bude koalicije za vlast na idućim izborima, da će vlast preuzeti HNS i HSU. [lol]
PD: Daljnje spuštanje tečaja EUR/HRK
Ahahahaha…sezona loše počela pa treba sve napraviti da se slučajno ne oporavi. Imamo mi našeg Moody’sa. [lol] [lol]
Just Say No to the Double-Dip
http://www.morganstanley.com/views/gef/index.html#anchor17a33882-0fee-11df-8ed5-77be4e01ae79
Bottom line: There are plenty of things to worry about: a sovereign crisis that in our view will eat its way through the European periphery into the core and eventually move across the Atlantic; lower potential growth due to tougher regulation, higher taxes and weak banking systems; and potential global inflation surprises in EM countries due to excessively loose global monetary policies. However, the double-dip recession and the resulting deflationary pressures that many worry about right now are merely tail risks, in our view.
Zlato (srebro) raste, eur/usd raste, eur/hrk raste. Kakva će to brutalna prilika biti, trnci me prolaze.
Andrija Hebrang: U Hrvatskoj se bolje živi nego u Njemačkoj
Vaš link
[tongue]
Glupost mu je i ovo:
"nezaposlenost u EU iznosi 9,7 posto, a u Hrvatskoj 9,4 posto."
– to nije točno, nezaposlenost u RH je cca. 18 %
E kakvih gluposti u jednom članku… Svaka rečenica koju je rekao: netočna je ili besmislena. Čak ih ni gospon Ljubo nije sve uspio ispraviti.