Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne, ja novac stvaram, a ne proizvodim.
lp

šta bi ben bernake dao za takvog jednog, uf.
[/quote]

Što bi dao……..pa ostavku…..eto što bi dao……….

Moj keš se lufta od 11. mjeseca prošle godine. [lol]

Skužio sam da me idu neparne godine.
2007. i 2009. su bile berba, 2008. i kako stvari trenutno stoje 2010. će biti pozitivna nula. [smiley]

REalno je to ipak minus.

[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

amerima 70% prometa rade kompjuteri, mi smo još jači nama kompjuteri poruke po forumu pišu. izgleda da je algoritam da se aktiviraju na 20% minusa

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://www.businessinsider.com/eia-oil-production-2010-6

pazi ovu telad, dokup i samo dokup.
graf ne pokazuje nikakav rast, zadnje dvije godine pada, a oni smao pomiču istu krivulji udesno.
doživjeli smo PEAK OIL DEMAND, a danas čitam da smo vjerovatno prošli i PEAK PILL DEMAND (farmacija). to bi bili dodatni dugoročni deflatorni pritisci.

Moj keš se lufta od 11. mjeseca prošle godine. [lol]

Skužio sam da me idu neparne godine.
2007. i 2009. su bile berba, 2008. i kako stvari trenutno stoje 2010. će biti pozitivna nula. [smiley]

REalno je to ipak minus.

[smiley]
lp
[/quote]
U četverogodišnjem ciklusu je debeli troznamenkasti plus. [smiley]
Parna godina je siječanj a neparna srpanj na Jadranu. Na kraju sezone, kupiš auto i apartman.

No respect

Parna godina je siječanj a neparna srpanj na Jadranu. Na kraju sezone, kupiš auto i apartman.

Na kraju se uvijek pojave i lešinari… [wink]

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

[/quote]
Lako za to. Muči mene da li smijem pisat na Forumu bez dionica. [undecid]
[smiley]

No respect

Uspjeh na burzi ok
A uspjeh medju zenama?

Treba cijeli mix pogledat.

recimo buffet.
Stari jarac nemre ni sladoled polizat kak spada, da ne govorimo o drugome.

džabe krečiš blue,
pokušavam im objansit, al ne ide. izgleda da ni žene nisu za svakog… [tongue]
[/quote]

momci, malo ste se "zaigrali". Nije nikakva fora imati uspjeha na baurzi i sa ženama! To ide zajedno. Izazov može biti neuspješan na burzi a uspješan sa ženama?! Jer to baš i ne ide zajedno. Tu već treba truda.

Ako pak netko ima uspjeha na burzi a još uvijek ne i sa ženama – treba samo dovoljno razglasiti svoj uspjeh na burzi … i … problem bu bio riješen.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

[/quote]

što bi jedna uvažena forumašica (s tehničke analize) rekla (citirala) – "dođe vrijeme kad pametan zašuti, budala progovori, a fukara se obogati".

Živjeli!

Još uvijek svijetla točka ove naše ekonomske tuge…
Vaš link

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

Još uvijek svijetla točka ove naše ekonomske tuge…
Vaš link

ima još svijetlih točaka – samo im nedaju izići iz tame. Kažu, ovak se bolje vide.

citropežo

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/peugeot-citroen-planira-novi-automobil-za-trzista-u-nastajanju,80942.html

New Report

Close