Mene šokira cijeli dan na ovoj temi. [lol]
Nije problem bit seljak – čoban, poljoprivrednik. Problem je kad si seljačina egocentrična. I prije ili kasnije, izgoriš u toj svojoj samouvjerenosti i gluposti. Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.
Al dobro. To je zapravo dobro. [thumbsup]
[/quote]
Mene ne sokira apsolutno nista. Naprotiv. Sve ide kako je predvidjeno.
To sto vecina ne shvaca sto sam napisao (odnosno vide neku koliziju u tvrdnjama) samo znaci da ce se i dalje stvari odvijati onako kako sam predvidio. Pa kada te jos netko, zbog stavova, prozove egocentricnom seljacinom onda mozes biti siguran da si gotovo 100% u pravu!
Dakle ja svoj kurs nastavljam nepromijenjeno i sa zanimanjem pratim sto vi svi ovdje pisete. Gustave Le Bon je fakat guru. Ovaj forum je vrhunski lakmus! [cool]
[/quote]
A što kaže Markiz De Sade?
Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.
Nije li ti mozda palo na pamet da se "smart money" povukao iz ove zabokrecine i nasao mirniju luku u kojoj i dalje ima povjetarca koji donosi miris Mediterana i gdje se vide cista i bistra voda?
Cak i zivotinje svojim instinktom i nagonom s vremena na vrijeme promijene staniste. One koje se ne adaptiraju jednostavno izumiru. Prirodni proces.
Ako se ta 7erocifrena ekipa povukla, tko ce dici ovo jadno trziste? Strani ulagaci? Fondovi? Mirovinci? Spekulanti koji su ostali i izgledaju kao hrckovi u kavezu koje trce ko sumanuti u onom krugu i ne kuze da se nisu makli s mjesta?
Jedno si super rekao: "To je zapravo dobro"! S time se apsolutno slazem. [thumbsup]
Nije problem bit seljak – čoban, poljoprivrednik. Problem je kad si seljačina egocentrična. I prije ili kasnije, izgoriš u toj svojoj samouvjerenosti i gluposti. Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.
Mene ne sokira apsolutno nista. Naprotiv. Sve ide kako je predvidjeno.
To sto vecina ne shvaca sto sam napisao (odnosno vide neku koliziju u tvrdnjama) samo znaci da ce se i dalje stvari odvijati onako kako sam predvidio. Pa kada te jos netko, zbog stavova, prozove egocentricnom seljacinom onda mozes biti siguran da si gotovo 100% u pravu!
Dakle ja svoj kurs nastavljam nepromijenjeno i sa zanimanjem pratim sto vi svi ovdje pisete. Gustave Le Bon je fakat guru. Ovaj forum je vrhunski lakmus! [cool]
[/quote]
Ne znam ja gdje si se ti našao u ovom postu, ali dobro. Ako se vidiš – onda budi u toj grupi.
Kontradiktornosti se događaju svima, pogotovo sa vremenskim odmakom između postova, no to nije bila poanta.
Vrijeme sudi i pokazati će tko je u pravu, kao što je pokazalo kroz protekle 3-4 godine na ovom Forumu. Ne kroz mjesec, val, trend… nego godinu i godine. Kažu da se račun jednog investitora podvlači njegovom smrću.
Mudro zboriš. Vidiš kako samo 2 godine razlike mogu biti drastične.
Oglas:
prodajem golf dvojku najboljem ponuđaču
oću i ja biti baraba… [lol]
Ne znam ja gdje si se ti našao u ovom postu, ali dobro. Ako se vidiš – onda budi u toj grupi.
Zemo, pa nismo od jucer!
Kontradiktornosti se događaju svima, pogotovo sa vremenskim odmakom između postova, no to nije bila poanta.
Nema kontradikcije u mojim izjavama. To je poanta. Nekima nije jasno i izgleda im kontradiktorno ali nije. A nemam niti zelje niti volje objasnjavati sto sam napisao. Tko je shvatio shvatio je. Sto manje shvati to bolje. [thumbsup]
Mudro zboriš. Vidiš kako samo 2 godine razlike mogu biti drastične.
Oglas:
prodajem golf dvojku najboljem ponuđaču
oću i ja biti baraba… [lol]
[/quote]
Pusti golfa. Ima li CHF?
Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.
Nije li ti mozda palo na pamet da se "smart money" povukao iz ove zabokrecine i nasao mirniju luku u kojoj i dalje ima povjetarca koji donosi miris Mediterana i gdje se vide cista i bistra voda?
[/quote]
Ne.
To su likovi koji su portfelje doveli sa 7 na 6 znamenki ili manje. To su oni kojima su pucali prenategnuti margini i lombardi i margini na lombarde, oni koji su imali zlatne nepogrešive serije u ulascima. Oni kojima je diverzifikacija bila odraz nesposobnosti. Oni što su ovdje bjesomučno hebali mater svima koji su razmišljali drugačije i 2007. govorili sa Crobex može ispod 4300, 3700.
Nije lijepo likovati nad tuđom mukom, jer ne znaš što te čeka… no neki su to stvarno zaslužili. Prvenstveno jer i to što su zaradili su zaradili na tuđoj muci, drukanjem, nagovorima i prijevarama.
Pusti golfa. Ima li CHF?
uvijek.
Al daj da prvo riješim golfa.
Viš’ da mi pada popularnost zbog njega… [lol]
Nije lijepo likovati nad tuđom mukom, jer ne znaš što te čeka… no neki su to stvarno zaslužili. Prvenstveno jer i to što su zaradili su zaradili na tuđoj muci, drukanjem, nagovorima i prijevarama.
Nema likovanja. Unosenje emocija je pogubno – to mnogi jos nisu shvatili. Ego i ulaganje ne idu skupa. Vecina to nece nikada nauciti. Pesimist je podbacaj. Optimist je prebacaj. Realist je raritet i uglavnom protjeran sa foruma.
Drukeri i navlakaci sada se moraju varati medjusobno sto je uvije zanimljivo za pogledati.
[/quote]
Ne.
To su likovi koji su portfelje doveli sa 7 na 6 znamenki ili manje. To su oni kojima su pucali prenategnuti margini i lombardi i margini na lombarde, oni koji su imali zlatne nepogrešive serije u ulascima. Oni kojima je diverzifikacija bila odraz nesposobnosti. Oni što su ovdje bjesomučno hebali mater svima koji su razmišljali drugačije i 2007. govorili sa Crobex može ispod 4300, 3700.
[/quote]
pa daj koji nick…nemoj ‘vako općenito [proud]
in medias res
Contango i backwardation, moliću lijepo, koristite Wall street izraze kada smo već na investicijskom portalu. [thumbsup]