Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao sto sam davno napisao cash ce biti kralj, imperator, diktator i na kraju sam Bog.

Znam pouzdano jednog koji ceka na odredjenom targetu i nema izlozene naloge. Kada mu se poklope zvijezde osinuti ce po asku i pokupiti sve sto smatra povoljnom cijenom a i boli ga pomalo cash (cash is trash – i to sve vise obzirom na situaciju). [cool]

kaj sad, kraljević ili prosjak? [lol]

Zbog tebe sam ostavio pos’o s farmerkama
Zbog tebe sam trzn’o handžar na jarana
Ti si moja zakletva, ti si moj bog
Tvoje ime s’ja sa ramena mog
A ti, a ti, a ti, a ti
Šokiraš me, majke mi

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/ekonomisti-londonskog-cityja-za-pet-godina-nece-biti-eurozone-u-sadasnjem-obliku,80681.html

Šokiraš me, majke mi

Mene šokira cijeli dan na ovoj temi. [lol]

Nije problem bit seljak – čoban, poljoprivrednik. Problem je kad si seljačina egocentrična. I prije ili kasnije, izgoriš u toj svojoj samouvjerenosti i gluposti. Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.

Al dobro. To je zapravo dobro. [thumbsup]

No respect

Malo čitam američke portale i blogove… nevjerojatno kolika količina pesimizma, sada odjednom svi vide double dip i kataklizmu… 2007-e nisu bili zabrinuti kada je trebalo biti , 2009-e nisu bili optimistični kada je trebalo bit… jel pad ikad došao kada su se svi složili da ide?

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Za Severinu nema krize, lani povećala prihode 27,5 posto

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Za-Severinu-nema-krize-lani-povecala-prihode-27-5-posto

da, al kolka je tu stopa amortizacije..

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Za-Severinu-nema-krize-lani-povecala-prihode-27-5-posto

Ona je odavno linearno 100 % written off. Dakle Book joj je na nuli ali ima još uvijek
Good will.

Frankly my dear, I don't give a damn!

Nosor0g, 07.06.2010. u 14:18
kaj sad, kraljević ili prosjak?

Oboje u jednom utjelovljenju-Mistik. [thumbsup]

Malo čitam američke portale i blogove… nevjerojatno kolika količina pesimizma, sada odjednom svi vide double dip i kataklizmu… 2007-e nisu bili zabrinuti kada je trebalo biti , 2009-e nisu bili optimistični kada je trebalo bit… jel pad ikad došao kada su se svi složili da ide?

Veliki postotak odluka za sudionike na trzistu kapitala donose racunala na osnovu ponasanja odredenih algoritama i tako danas nemoguce moze postati moguce kad se mnogi sloze oko toga.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Ona je odavno linearno 100 % written off. Dakle Book joj je na nuli ali ima još uvijek
Good will.
[/quote]

još uvijek ima ok assets. ako ju zanima dokap tu sam.

Veliki postotak odluka za sudionike na trzistu kapitala donose racunala na osnovu ponasanja odredenih algoritama i tako danas nemoguce moze postati moguce kad se mnogi sloze oko toga.
[/quote]

Zahebano je kada se taj programski modul pokvari pa im umjesto zarade od 2.000.000,00 $ dnevno, donese gubitak, a kad ga utvrde već je kasno. Ono kupuje mjesto da prodaje i obratno…bilo i takvih slučaja, čitao u Areni.

Šokiraš me, majke mi

Mene šokira cijeli dan na ovoj temi. [lol]

Nije problem bit seljak – čoban, poljoprivrednik. Problem je kad si seljačina egocentrična. I prije ili kasnije, izgoriš u toj svojoj samouvjerenosti i gluposti. Jako puno imena i likova nedostaje na Forumu, a imali su i 7-znamenkaste portfelje. I još uvijek im nije jasno što se dogodilo.

Al dobro. To je zapravo dobro. [thumbsup]
[/quote]

Mene ne sokira apsolutno nista. Naprotiv. Sve ide kako je predvidjeno.

To sto vecina ne shvaca sto sam napisao (odnosno vide neku koliziju u tvrdnjama) samo znaci da ce se i dalje stvari odvijati onako kako sam predvidio. Pa kada te jos netko, zbog stavova, prozove egocentricnom seljacinom onda mozes biti siguran da si gotovo 100% u pravu!

Dakle ja svoj kurs nastavljam nepromijenjeno i sa zanimanjem pratim sto vi svi ovdje pisete. Gustave Le Bon je fakat guru. Ovaj forum je vrhunski lakmus! [cool]

MY PRECIOUS!!!!

raste uvoz, izlazimo iz recesije(i iz depresije, konačno i sunaca malo

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/prodaja-novih-automobila-u-svibnju-skocila-17%25,80698.html

New Report

Close