"Pad stanogradnje u Zagrebu 60%"
btw. promet zemljištem je više nego udvostručen, čini se ipak da je u tijeku priprema slijedećeg investicijskog ciklusa u građevinarstvu.
Ako treba kupiti zemljište, now’s the time.
Koliko kosta zemljiste u Zagrebu?
Isto kao automobil. [wink]
Što se medija tiče, moj osobni dojam je da smo mi puno gori od amera, koliko god trnja kod njih pronašli. IMHO
Da, samo smo puno bezopasniji i štetimo uglavnom sebi.
Ne želim biti zločest ali nisam vidio niti jednog afroamerikanca koji je podržavao McCaina. Uopće me ne čudi da je afroamerikanac Powel, iako iz republikanskog establishmenta, podržao afroamerikanca Obamu.
Carlton Banks je ziher glasao za McCaina.
http://farm1.static.flickr.com/142/353071127_f1a046769a.jpg?v=0
Medvescak?
Pa nisam baš siguran da se u Donjem gradu nudi neko zemljište.
Medvescak?
250-1500€ m2
Medveščak je inače širok pojam
Upravo slušam tri gaya na Otvorenom, ma zamisli kome se da u takvu emisiju, oni mogu, i to ne jednom biti na javnoj televizij, a ja pitam da li je ikada mali dioničar koji ulaže na tržištu kapitala bio na televiziji?
Zašto nitko ne kaže koji je njihov cilja sa ovim zahtjevom za ustavnim promjenama, a to je mogučnost sklapanja braka i što je najgore posvajanja djece.
Zamislite da ste vi i žena jedini od obitelji, i ne daj bože nešto vam se dogodi, djete ostane samo.
I posvoji ga gay par?
Nemam ništa protiv gayeva, niti lejzibjki, protiv sam iskazivanja bilo kakvog nasilja prema njima, ali moje je demokratsko pravi da javno kažem svoje mišljenje o njima a to je kraqtko i jasno – za mene je to bolest i ništa više.
Ali i bolesnici imaju prava, ali ne bih baš išao tako daleko da im se dopusti posvajanje djece.
lp
Da ne ispadne da se bas svi slazemo s kolegom evo ja cu reci da meni takva vrsta mentalne higijene kakvu nam je kolega ovdje prezentirao nije potrebna!
Citiracu jednu reklamu iz svog djetinjstva:
"Blue je plavo, blue je okruglo, blue je svjeze, blue je ime. vodu plavo oboji, skoljku dezinficira i ocisti – vas pravi prijatelj BLUE. To je """miris""" koji traje i traje."
Ja sam vodu povukao……
Ne bi islo Vaš link
Isti podatak ima i na cnbc-u i moneyandmarkets i na jos gro sajtova s malim odstupanjima u kolicinama.
[/quote]
KAj ne bi išlo?
Išlo bi, išlo.
Misliš da Amerika pusti nekakve neovisne izvore da broje njihovo zlato?
Uostalom kao i sve ostale zemlje.
Daj molim te.
Pa čak i po ovome što si linkao se vidi da je nesrazmjer ogroman, a u stvarnosti je on i veći.
lp
[/quote]
Bas sam pogledao podatke, strasno, scrolao sam dole i dole i jos dole i cekao da vidim Croatia ali nista, nula, zero [cry]
Gdje su nase zlatne rezerve??
Tamo su naznacene drzave kao Honduras, Chad, Malavi, Gvatemala, Mozambik, Srednjoafricka republika, DR Kongo (bivsi Zair) u kojem bjesni uzasan etnicki sukob sa milijunima mrtvih
i svi oni imaju neke zlatne rezerve ali mi ne
Ako ove drzave zvuce previse egzoticno mozda nas ove vrate u zbilju:
GOLD RESERVE
31. Romania 103.7
43. Bulgaria 39.9
60. Serbia 13.0
71. Macedonia 6.8
79. Slovenia 3.2
81. Hungary 3.1
91. Albania 1.6
93. Bosnia and Herzegovina 1.2
Croatia 0.00
[bye]
Ne bi islo Vaš link
Isti podatak ima i na cnbc-u i moneyandmarkets i na jos gro sajtova s malim odstupanjima u kolicinama.
[/quote]
KAj ne bi išlo?
Išlo bi, išlo.
Misliš da Amerika pusti nekakve neovisne izvore da broje njihovo zlato?
Uostalom kao i sve ostale zemlje.
Daj molim te.
Pa čak i po ovome što si linkao se vidi da je nesrazmjer ogroman, a u stvarnosti je on i veći.
lp
[/quote]
Bas sam pogledao podatke, strasno, scrolao sam dole i dole i jos dole i cekao da vidim Croatia ali nista, nula, zero [cry]
Gdje su nase zlatne rezerve??
Tamo su naznacene drzave kao Honduras, Chad, Malavi, Gvatemala, Mozambik, Srednjoafricka republika, DR Kongo (bivsi Zair) u kojem bjesni uzasan etnicki sukob sa milijunima mrtvih
i svi oni imaju neke zlatne rezerve ali mi ne
Ako ove drzave zvuce previse egzoticno mozda nas ove vrate u zbilju:
GOLD RESERVE
31. Romania 103.7
43. Bulgaria 39.9
60. Serbia 13.0
71. Macedonia 6.8
79. Slovenia 3.2
81. Hungary 3.1
91. Albania 1.6
93. Bosnia and Herzegovina 1.2
Croatia 0.00
[bye]
[/quote]
Pa ne moraš ići daleko…..što se tiče HR sve stoji ovdje….u bilanci HNB-a.