Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Amerika ima zlata više nego sve druge države zajedno, prema nekim procjenama.

Ne bi islo Vaš link

Isti podatak ima i na cnbc-u i moneyandmarkets i na jos gro sajtova s malim odstupanjima u kolicinama.

@SLK

El Febo, 20.05.2010. u 09:50
Da nema njih, ne bi bilo Appleovih poluproizvoda

A koliko si ti to Appleovih "poluproizvoda" imao prilike koristiti u životu? [yawn]
MS zato radi prave gotove proizvode koje treba jedno 15 puta u radnom danu rebootat da bi radili
a kad ideš na web, potrebno je barem jednom tjedno čišćenje od raznih "krpelja"…
[/quote]

Totalni bullshit. Svoje kompjutere ne rebootam niti jednom u danu a virusi i ostalo su mi strana stvar. No, kak se veli, nije zvaka za…
[/quote]

to si dobro zaključio…pa preporučujem ti onda da se ostaviš ulaganja bilo koje vrste [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

@SLK

El Febo, 20.05.2010. u 09:56
Da nema njih, ne bi bilo Appleovih poluproizvoda

A koliko si ti to Appleovih "poluproizvoda" imao prilike koristiti u životu? [yawn]
MS zato radi prave gotove proizvode koje treba jedno 15 puta u radnom danu rebootat da bi radili
a kad ideš na web, potrebno je barem jednom tjedno čišćenje od raznih "krpelja"…
[/quote]
Krajem 80-ih na nekom Apple kompu, 128 ili tak nešto. U novije vrijeme, iPhone i iPod, a iPad bez flasha mi zvuči bizarno.

Ne da mi se raspravljati, ima jedno 100.000 web stranica sa raspravom na ovu temu, pa zauzmi stranu. Ja sam ona druga. Da ne gubimo vrijeme. [smiley]
[/quote]

Apple razvija svoje rješenje kao alternativu Adobe flashu ali kako sam ja seljak za te stvari, neka ti
odgovore kolege koji su maheri za to. [thumbsup]
Inače ne vjeruj svemu što čitaš i čuješ…..tu vrijedi isto kao i sa ostalim "vjestima" i informacijama koje kolaju…

to si dobro zaključio…pa preporučujem ti onda da se ostaviš ulaganja bilo koje vrste [thumbsup]

Ne znam kakve to veze ima s temom o kojoj smo pisali al dobro. A savjeta o ulaganju se drzi kod onih koji ne znaju za tvoje "uspjehe". Takvi te mozda i poslusaju [thumbsup]

Ne znam kakve to veze ima s temom o kojoj smo pisali al dobro. A savjeta o ulaganju se drzi kod onih koji ne znaju za tvoje "uspjehe". Takvi te mozda i poslusaju [thumbsup]
[/quote]

vidim da ti ne znaš za moje uspjehe o kojima možeš samo sanjati, bilo na poslovnom bilo na investicisjkom planu , a vidim i kako zahvaljuješ što sam te onomad uposlio…aj bok..neki i rade u ovoj državi… [thumbsup]

Savršeno mi je jasno zašto se netko nema muda potpisati ispod ovog članka…
http://www.seebiz.eu/hr/komentari/silovanje-tecaja-tecaj-kune-cuva-se-zbog-velikih-igraca,78486.html

Clanak je prenesen sa bloga

http://zombix.net/glob/2010/05/19/koliko-je-kuna-hrk-vezana-uz-euro-eur/

No, isto tako je savrseno jasno da je netko dao odobrenje da se to postavi na seebiz.hr
Dakle, netko ipak ima muda ili zapravo radi pomutnju, u svakom slucaju interes postoji

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

http://www.seebiz.eu/hr/komentari/silovanje-tecaja-tecaj-kune-cuva-se-zbog-velikih-igraca,78486.html

Pa potpisan je. Zna se tocno ime i prezime i to nije tajna. Lupo je covjek po T-com dugo, dugo, bio u novinama, na televiziji. Zna se ime i prezime, slike, itd… Potrazi malo.

MY PRECIOUS!!!!

Vidim da bi neki samo da ništa neradimo i da idemo štrajkat,mala smo bogata zemlja a i jaka nacija,sa čistim vodama i zrakom koji trebamo i ostalima prodavat europi itd.Sa porezima,znam čovjeka kojem su se smijali proizvodi zdravu hranu,sad je milioner i dobio je mjesto u politici,neznm da se mene šta pita Zagreb bi imao nadzemni tramwaj,a oni se uvatili za jednu garažu,opet mi se čini da je u pitanju POLITIKA.Gdje su te vjetrenjače na moru kad puše Bura,oni su stavili plakate,koliko bi struje mogao proizvesti maslenički most sa malim generatorima a da nepričam o solarnoj,rosi itd.Za mene je Drvo prvo.Proizvodimo a i kockamo sa vama i nemožemo Propast……reci evo sve za Hrvatsku…..poljubim zastavu………utakmice nedeljom. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Ne postoji veće televizijsko smeće od Murdochovog Foxa. Oni sigurno američkom narodu ne donose bogatstvo, pravdu i perspektivu. Barem ne većini.

Murdochovi mediji su jako pristrasni, FOX je po meni najgora mreža u US. FOX News otvoreno promovira jednu političku opciju (desnu), a napada drugu. FOX je vjerojatno najpristranija od 4 nacionalne mreže. Još uvijek puno bolja TV nego HTV.

HTV godinama stvara sliku da su za situaciju u zemlji krive strane sile, strane zavjere i slično. HTV je kontroliran od strane politike i služi kao sredstvo da se skine odgovornost sa domaćih plotičara. To je izuzetno štetno za razvoj zemlje.

Američka javnost drži svoje političare odgovornim za stanje u zemlji. Hrvatska javnost još uvijek vjeruje da je "kriza uvezena sa zapada". To puno govori o neovisnosti i kvaliteti medija u te dvije zemlje.

FOX je komercijalna televizija i američke porezne obveznike ne košta ništa. FOX ne služi za zapošljavanje rodbine na račun poreznih obveznika.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Pa potpisan je. Zna se tocno ime i prezime i to nije tajna. Lupo je covjek po T-com dugo, dugo, bio u novinama, na televiziji. Zna se ime i prezime, slike, itd… Potrazi malo.
[/quote]
bullshit članak.
dok god premijerka najavljuje pomoć građevinarima za stanove od 200 EURA po kvadratu nemamo o čemu pričat.

ivek pozdravili te sjajnjikavi metali, inače tvoji dobri prijatelji. [wink]

http://www.seebiz.eu/hr/fondovi/fond-green-for-growth-ulaze-500-600-milijuna-eura-u-regiju,78537.html

Murdochovi mediji su jako pristrasni, FOX je po meni najgora mreža u US. FOX News otvoreno promovira jednu političku opciju (desnu), a napada drugu. FOX je vjerojatno najpristranija od 4 nacionalne mreže. Još uvijek puno bolja TV nego HTV.

HTV godinama stvara sliku da su za situaciju u zemlji krive strane sile, strane zavjere i slično. HTV je kontroliran od strane politike i služi kao sredstvo da se skine odgovornost sa domaćih plotičara. To je izuzetno štetno za razvoj zemlje.

Američka javnost drži svoje političare odgovornim za stanje u zemlji. Hrvatska javnost još uvijek vjeruje da je "kriza uvezena sa zapada". To puno govori o neovisnosti i kvaliteti medija u te dvije zemlje.

FOX je komercijalna televizija i američke porezne obveznike ne košta ništa. FOX ne služi za zapošljavanje rodbine na račun poreznih obveznika.

Da se prvo dogovorimo – da li uspoređujemo komercijalne TV ili je u igri i javna tj. državna?

HR također ima dvije visokogledane komercijalne nacionalne televizije, čiji se informativni programi od javne razlikuju jedino po količini žutila i senzacionalizma. Stavovi spram politike i ostalih zbivanja od javnog interesa su manje-više isti a događaji se interpretiraju na sličan način.

I ne slažem se da HR mediji nisu kritični prema političarima i politici. Postoje TV ličnosti, koje se znaju prikloniti jednoj opciji, kao što je to slučaj i sa novinarima u tiskanim medijima i medijima uopće.

Svakako da ima mjesta za napredak, da javna televizija treba prestati biti kombinacijski komercijalna. No ne prihvaćam tezu da nema kvalitetnih sadržaja, dobrih voditelja i da je FOX svojom koncepcijom bolji od hrvatskih komercijalnih TV.

Ono čega u HR medijima po okončanju rata u informativnom programu ima vrlo malo, a što je u US ušlo u svaki kutak jesu subliminalne poruke. One se još nekako mogu prožvakati u reklamama, ali u informativnom programu nikako.

No respect

New Report

Close