Croatia edges closer to EU membership after deal on goods
Apr 19, 2010, 17:16 GMT
Brussels – Croatia took another small step towards European Union membership on Monday, as it concluded talks on one of the 35 dossiers that make up the negotiating framework with Brussels’ authorities.
European Commission officials and Croatia’s chief negotiator, Vladimir Drobnjak, signed off the ‘free movement of goods’ chapter, meaning that Zagreb’s legislation in that field has successfully aligned itself with EU standards.
…….‘Croatia’s accession negotiations are stronger than the volcano in Iceland,’ the same source quipped.
Ovo će se Savi svidjet: [smiley]
Ovo će se Savi svidjet: [smiley]
Je li se netko u ovoj državi pita kolike su optimalne devizne rezerve i koji je to iznos za HR?
Je li se netko u ovoj državi pita kolike su optimalne devizne rezerve i koji je to iznos za HR?
[/quote]
Pusti…to su rezerve za obranu tečaja kao nominalnog sidra inflacijskih očekivanja i ostale p.darije koje mi ne razumijemo… [wink]
[/quote]
Pusti…to su rezerve za obranu tečaja kao nominalnog sidra inflacijskih očekivanja i ostale p.darije koje mi ne razumijemo… [wink]
[/quote]
U tome i leži problem……mi smo usidreni a sve oko nas plovi koristeći povoljne vjetrove!
U tome i leži problem……mi smo usidreni a sve oko nas plovi koristeći povoljne vjetrove!
Zbog "Malo vitra" i jesmo u problemima. [lol]
[/quote]
One koje mogu pokriti sav deficit platne bilance. Što se BIS-a i MMF-a tiče.
Zbog "Malo vitra" i jesmo u problemima. [lol]
[/quote]
Kad si već spomenuo dotičnog….danas čuo da se u Remetincu gradi "apartman" od 35 m2.
Pitam se, pitam se… [wink]
Kad si već spomenuo dotičnog….danas čuo da se u Remetincu gradi "apartman" od 35 m2.
Pitam se, pitam se… [wink]
O.o… [shocked]
[/quote]
Fora je pogledati u relativim omjerima, recimo po glavi stanovnika kako to izgleda:
Hrvatska: devizne rezerve 3.152,29 USD per capita
Kina: devizne rezerve 1.830,25 USD per capita
I onda da netko kaže da je kineskih 2.450.000.000.000 USD najviše na svijetu svijetu! Sve ovisi o kutu gledanja [lol]
odnos deviznih rezervi i inozemnog duga nam je među najgorima u regiji, odmah iza baltičkih tiglova.
odnos deviznih rezervi i inozemnog duga nam je među najgorima u regiji, odmah iza baltičkih tiglova.