Zabranjuje se izgradnja garaža u centru Zagreba?
Gradski vijećnik Josip Kregar kaže da je riječ o rješavanju sumnjivih odluka vezanih uz GUP kao i pritisak na buduće promjene GUP-a. Dodao je i da se tom odlukom, kad bude usvojena, onemogućuje gradnja javne garaže ispod HNK, o čemu se govorilo, te projekti poput ‘Krašograda‘.
http://www.seebiz.eu/hr/politika/zabranjuje-se-izgradnja-garaza-u-centru-zagreba%3f,71211.html
A najbolje je što će ovakva nazadna izjava naići na odobravanje javnosti. Svi bi živjeli bolje ali su svi protiv bilo kakve investicije i doživljavaju državu kao nekoga tko treba ne poticati nego zabranjivati. Stanje u državi nam je upravo onakvo kakvo zaslužujemo.
A gdje su RTL (ili Nova) pogriješili?
Bez obzira na udio nezaposlenih u ukupnom radno sposobnom stanovništvu, ta lokalna zajednica je uspostavila jedan standard. Kad se u Zagrebu nezaposlenost poveća za trećinu, to je veliki šok, bez obzira što je i dalje u daleko povoljnijem položaju nego neka slavonska županija.
Oni govore o apsolutnim iznosima. Naravno da je u Zagrebu više nezaposlenih nego u Ličko-senjskoj županiji kad zagreb ima 900,000 a ličko-senska 40,000. Da su u ličko-senjskoj apsolutni svi nezaposleni i dalje bi imali manje nezaposlenih od današnjeg zagreba.
To je kao da staviš naslov da Hrvatska ima manje nezaposlenih od Japana, Taiwana, Kanade, Australije, Njemačke, Francuske…. ne može se uspoređivat u apsolutnim brojkama
A gdje su RTL (ili Nova) pogriješili?
Bez obzira na udio nezaposlenih u ukupnom radno sposobnom stanovništvu, ta lokalna zajednica je uspostavila jedan standard. Kad se u Zagrebu nezaposlenost poveća za trećinu, to je veliki šok, bez obzira što je i dalje u daleko povoljnijem položaju nego neka slavonska županija.
Oni govore o apsolutnim iznosima. Naravno da je u Zagrebu više nezaposlenih nego u Ličko-senjskoj županiji kad zagreb ima 900,000 a ličko-senska 40,000. Da su u ličko-senjskoj apsolutni svi nezaposleni i dalje bi imali manje nezaposlenih od današnjeg zagreba.
To je kao da staviš naslov da Hrvatska ima manje nezaposlenih od Japana, Taiwana, Kanade, Australije, Njemačke, Francuske…. ne može se uspoređivat u apsolutnim brojkama
[/quote]
zar mi imamo manje nezaposlenih od svih tih država?!?!? [shocked]
pa mi smo onda Eldorado za njih, bute vidli kad za koju godinu Kanađani i Japanci počnu dolaziti raditi kod nas na baušteli [lol]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sjeverna-koreja-pogubila-ministra-financija-zato-sto-nije-obuzdao-inflaciju/481514.aspx
Već sam prije govorio, inflacija ubija! [sad]
Kolege; Banana Ben zna kako prebroditi krizu, pa ipak je on covjek koji je izumio
FINANCIJSKI PERPETUUM MOBILE!
Samo sam htio podijeliti s Vama njegovu najnoviju umotvorinu!!!
Bernanke Wants to Eliminate Reserve Requirements Completely.
To ne moze zavrsiti lose nikako!!!!!!!!!!!
Kolege; Banana Ben zna kako prebroditi krizu, pa ipak je on covjek koji je izumio
FINANCIJSKI PERPETUUM MOBILE!
Samo sam htio podijeliti s Vama njegovu najnoviju umotvorinu!!!
Bernanke Wants to Eliminate Reserve Requirements Completely.
To ne moze zavrsiti lose nikako!!!!!!!!!!!
Logičan korak jednog inflacioniste,
nakon toga ide ukidanje papirnog novca jer je skup i sporo se tinta suši.
novčanica od 1000kn košta 17 lipa…made in germany. [thumbsup]
Ali bi zato spasila mnoge ekonomije svijeta od krize.
Ali bi zato spasila mnoge ekonomije svijeta od krize.
[/quote]
Pošaljite im Rohatinskog i spasit će svijet. Eto još jedne prilike za nagradu, a možda nešto i nauči tamo. [lol]
Pošaljite im Rohatinskog i spasit će svijet. Eto još jedne prilike za nagradu, a možda nešto i nauči tamo. [lol]
Poslat ćemo im tebe, to će im biti dosta. [lol]