uf, devastirani rusi [bye]
long CAD/USD.
uf, devastirani rusi [bye]
long CAD/USD.
Možda bude prilike za trejd, no trend je poznat… 3-1 [tongue]
Možda bude prilike za trejd, no trend je poznat… 3-1 [tongue]
[/quote]
a sramote, 7-3. [shocked]
[/quote]
Rekao sam ti da im je golman psihicki tanak. Nabokov uvijek pukne u velikim utakmicama. Trebao ga je mjenjati puno prije.
Di nam je SOvA nestala? Nema ga ni na jednoj temi. To nije dobro.
VL: Skupljač boca s diplomom: Još sanjam školu, karte i svoje učenike
Odlazio sam na burzu, poslao više od 200 molbi u škole, a na većinu natječaja nisu me ni pozvali na razgovor. Prodavši prve boce, osjetio sam kovanice u ruci i pomislio – to je život!
Autor: Hassan Haidar Diab
24.02.2010 21:00
Mladić iz fine obitelji završio je MIOC, diplomirao geografiju, no posao – nema!
Iznošene odjeće, odsutna pogleda sa slušalicama u ušima i vrećom na leđima, prevrće po kontejnerima. Traga za plastičnim bocama od čije prodaje preživljava. Ako ste ga i zapazili, ni po čemu vam nije privukao pozornost, a najmanje biste pomislili da je riječ o 33-godišnjem profesoru geografije Zdravku Peharu. Akademsku je titulu stekao na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakulteta, a "doktorsku", kaže, na ulici.…..
Ovakve treba staviti u nadzorne odbore i kao direktore javnih poduzeća. [pray]
Da se pomakne 100 kilometara van Zagreba dobio bi posao profesora. Inace uvijek me odusevljava kovanica "mladic iz fine obitelji". Ja imam jako dobra iskustva radeci sa ljudima koji su odrasli hraneci krave i svinje i ostale "nefine" poslove.
Je li Šuker iskupio kunske obveznice – 3 milijarde kuna.
Čudi me da se takva vijest taji!
Griješka – jučer 500 milijuna eura a na dan žena 3 milijarde kuna.
Zašto se ne oglasi?
Je li Šuker iskupio kunske obveznice – 3 milijarde kuna.
Čudi me da se takva vijest taji!
Samo sto nisu objavili. Jos im nedostaje samo glazbena podloga. Evo mog prijedloga.
VL: Skupljač boca s diplomom: Još sanjam školu, karte i svoje učenike
Odlazio sam na burzu, poslao više od 200 molbi u škole, a na većinu natječaja nisu me ni pozvali na razgovor. Prodavši prve boce, osjetio sam kovanice u ruci i pomislio – to je život!
Autor: Hassan Haidar Diab
24.02.2010 21:00
Mladić iz fine obitelji završio je MIOC, diplomirao geografiju, no posao – nema!
Iznošene odjeće, odsutna pogleda sa slušalicama u ušima i vrećom na leđima, prevrće po kontejnerima. Traga za plastičnim bocama od čije prodaje preživljava. Ako ste ga i zapazili, ni po čemu vam nije privukao pozornost, a najmanje biste pomislili da je riječ o 33-godišnjem profesoru geografije Zdravku Peharu. Akademsku je titulu stekao na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakulteta, a "doktorsku", kaže, na ulici.…..
Ovakve treba staviti u nadzorne odbore i kao direktore javnih poduzeća. [pray]
Da se pomakne 100 kilometara van Zagreba dobio bi posao profesora. Inace uvijek me odusevljava kovanica "mladic iz fine obitelji". Ja imam jako dobra iskustva radeci sa ljudima koji su odrasli hraneci krave i svinje i ostale "nefine" poslove.
[/quote]
Kolega, na sto kilometara od Zagreba, a dalje od sto km da ne govorim, škole su vam (koje su manijakalno gradili pozicija i opozicija)već poluprazne jer nema djece. Btw ovaj lik je putovao u Osijek na posao ako se ne varam.
Nego nitko ne komentira kako je naša dika i ponos Unicredit (ZABA) uskratio jamstva HR tvrtkama. To je kazna stoki sitnog zuba što im je omogućila samo 1,3 mlrd dobiti prošle godine.[bye]
Nego nitko ne komentira kako je naša dika i ponos Unicredit (ZABA) uskratio jamstva HR tvrtkama. To je kazna stoki sitnog zuba što im je omogućila samo 1,3 mlrd dobiti prošle godine.[bye]
ZABA-e nema ni u HBOR-ovu Programu kreditiranja obrtnih sredstava.
Nešto mi govori da bi moglo biti USKOK roštiljanja i kod njih. Blaž Petrović je u zatvoru već par mjeseci, slučaj Retag vuče repove, u igri su Nikica i Pripuz. Ne znam…
ZABA-e nema ni u HBOR-ovu Programu kreditiranja obrtnih sredstava.
Nešto mi govori da bi moglo biti USKOK roštiljanja i kod njih. Blaž Petrović je u zatvoru već par mjeseci, slučaj Retag vuče repove, u igri su Nikica i Pripuz. Ne znam…
Kaže Šuker da su bili preskupi…a meni se čini da su oni to sve htjeli elegantno izbjeći.
[wink]