Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Omani Economy Minister Heads to Croatia

Muscat, February 17 (QNA) – Oman”s Economy Minister and Deputy Chairman of the Financial Affairs and Energy Resources Council Ahmed bin Abdul-Nabi Macki headed to Croatia on Wednesday. During his visit, Omani Minister will meet with a number of Croatian officials to discuss several issues pertaining to joint investments and activate the volume of trade and investment exchanges between the two countries.

Nafta, plin, LNG, turizam…???

luke..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kako prebroditi svjetsku krizu?

Odgovor: investicijama, na domaćem terenu i/ili vani (kako za nas tj. naš kapital ima najviše smisla u kojem slučaju):

npr.
http://www.zse.hr/userdocsimages/Adris-objava%20za%20medije.doc

Za sve ljubitelje Forexa preko egzotičnih tvrtki…

http://www.nacional.hr/clanak/66909/forex-prijevara-teska-100-milijuna-kuna

Platili su školu. Svatko tko je istovremeno toliko naivan i pohlepan da padne na ovakvu glupost je i zaslužio da plati. To naravno ne izuzima organizatore od krivične odgovornosti.

Na ovom forumu – podforum "Opće financije" – su se reklamirale ove Ponzi sheme. Poslao sam i moderatorima poruku ali nije bilo reakcije… Prijateljica mi se svojedobno hvalila da joj mama trguje na forex tržištu – kućanica od 60 godina koja ne zna engleski…. [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Platili su školu. Svatko tko je istovremeno toliko naivan i pohlepan da padne na ovakvu glupost je i zaslužio da plati. To naravno ne izuzima organizatore od krivične odgovornosti.

Na ovom forumu – podforum "Opće financije" – su se reklamirale ove Ponzi sheme. Poslao sam i moderatorima poruku ali nije bilo reakcije… Prijateljica mi se svojedobno hvalila da joj mama trguje na forex tržištu – kućanica od 60 godina koja ne zna engleski…. [thumbsup]
[/quote]
Jep to je bila meni jedna od najzabavnijih tema na forumu,"Finanzaforex",nedaj bože da si na toj temi napisao da je nemoguća kamata od 10-20% mjesečno

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

[/quote]
Jep to je bila meni jedna od najzabavnijih tema na forumu,"Finanzaforex",nedaj bože da si na toj temi napisao da je nemoguća kamata od 10-20% mjesečno
[/quote]

da, i još su se čudili zašto itko ulaže u dionice kad na forexu imaš sigurnih 100-200% godišnje bez rizika [lol]

malo sam se uključio bio u priču ali sam brzo odustao. mislim da mi je prosjek ocjena na toj temi bio cca 2%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ne bi se čudio da na poslovni pokuca murija i pokupi IP-jeve svih "savjetnika".
btw. iako jedna institucija bruji o tome već 2 tjedna, tek sad je izašlo u javnost.

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis perseverare in errore. - Cum sapienti viro libenter diserimus

Omani Economy Minister Heads to Croatia

Muscat, February 17 (QNA) – Oman”s Economy Minister and Deputy Chairman of the Financial Affairs and Energy Resources Council Ahmed bin Abdul-Nabi Macki headed to Croatia on Wednesday. During his visit, Omani Minister will meet with a number of Croatian officials to discuss several issues pertaining to joint investments and activate the volume of trade and investment exchanges between the two countries.

Nafta, plin, LNG, turizam…???

luke..

lp

[/quote]

Svakako!!!!

Croatian president receives Macki
Thu, 18 February 2010

ZAGREB — Stjepan Mesic, President of Croatia, received at the Republican Presidency premises here yesterday Ahmed bin Abdulnabi Macki, National Economy Minister and Deputy Chairman of the Financial Affairs and Energy Resources Council, and his delegation.
President Mesic asked Macki to convey his greetings and sincere wishes of good health to His Majesty and further progress and prosperity to the Omani people under His Majesty’s wise leadership.
He noted that his talks with His Majesty and his visit to the Sultanate late last year contributed in creating a shared desire by public and private sectors in the two countries to engage in joint ventures.
The meeting explored the existing bilateral co-operation along with efforts to boost the projects and investment opportunities for government and private sectors in both countries.
Macki said exchange of visits by officials in the two countries made them more willing to establish joint economic investments because the visits allowed them to become aware of the potentials and opportunities for investment available for each party.
The audience was attended by Abdul Malik bin Abdulla al Hinai, Under-Secretary of the Ministry of National Economy for Economic Affairs, Shaikh Dr Badr bin Mohammed al Hinai, the Sultanate Ambassador to Austria, non-resident to Croatia and members of the delegation accompanying the minister. It was attended by officials of the Croatian government. — ONA

http://main.omanobserver.om/node/736

Ne bi se čudio da na poslovni pokuca murija i pokupi IP-jeve svih "savjetnika".
btw. iako jedna institucija bruji o tome već 2 tjedna, tek sad je izašlo u javnost.
[/quote]
sve se već zna u vezi toga, al nikog baš nije puno briga.

Prof. dr. Ivo Družić – vrloštovani drug druga Ive Josipovićao navodno dao ostavku na EFZG – zbog poslova s Holdingom koji su se jako razmahali dok je današnji predsjednik sjedio u gradskoj Skupštini.

Evo malo super dobrih vijesti iz Mingorp-a!!!

Donesen Pravilnik o uvjetima i postupku sudjelovanja Vlade RH u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju

18.02.2010. 15:35
Sukladno odluci Vlade RH o namjeri sudjelovanja u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva mr. sc. Đuro Popijač donio je Pravilnik o uvjetima i postupku sudjelovanja Vlade RH u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju, a koji je objavljen u Narodnim novinama 21/10 od 15. veljače 2010. godine.

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2010_02_21_531.html

Je li ovo model za brodogradilišta?

U Pravilnik o uvjetima i postupku sudjelovanja Vlade RH u osnivanju fondova za gospodarsku suradnju
predviđaju se ulaganja Vlade RH do 1 milijarde kuna. Od privatnih ulagatelja se očekuje ulaganje također od 1 milijarde kuna.
Radi se o vrlo velikim financijskim ulaganjima, a u tisku se ovo uopće ne komentira. Kreće jedan veliki val privatizacije a po novinama ništa – pitanje je zašto!

Nakon dugo vremena ozbiljni ulagači – radi li se o jednom ili više SWF-ova – dolaze u RH!!!

New Report

Close