Pravo na Grad: Zaustavit ćemo Horvatinčića, a i Radićev Ban Centar
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/pravo-na-grad-zaustavit-cemo-horvatincica%2c-a-i-radicev-ban-centar,68701.html
[angry]
ja bi samo volio vidit nekog s normalnim imenom prezimenom i frizurom među njima, odma bi mi skočili za 17,96% u očima.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/pravo-na-grad-zaustavit-cemo-horvatincica%2c-a-i-radicev-ban-centar,68701.html
[angry]
ja bi samo volio vidit nekog s normalnim imenom prezimenom i frizurom među njima, odma bi mi skočili za 17,96% u očima.
[/quote]
Od poznatijih lica, na prosvjedu koji je okupio 100-tinjak ljudi su glumci Urša Raukar i Vili Matula.
Teodor Celakoski iz udruge Pravo na grad…
čiji ste vi majka vas rodila?! [lol]
[angry]
Te koji prosvjeduju jaooooo, radili bi pendreci ,,, nemaju pametnija posla nego u tri po noci stvarad nemire i nerede po ulici
[/quote]
bil sam i ja tamo
mozda ipak bude nekaj
bolje je tomeku da ide tamo u one svoje vile blato slagati
mozete me i na tv gledati sigurno sam zgodan ispo
[/quote]
siguran sam i da su tvoji pretci bili na prosvjedima protiv katedrale. i na prosvjedima protiv uvođenja vodovoda. i na prosvjedima protiv HNK. i sigurno su ti bosanci, dalmatinci, slovenci, hercegovci, albanci, HDZ, fondovi, svejedno, krivi za tvoje probleme? sigurno ti se ne sviđaju ni veliki shopping centri u predgrađima jer život iz centra seli na periferiju ali si istovremeno očito i protiv oživljavanja centra grada… ne sviđaju ti se auti na pločnicima ali kada netko želi napravit garažu opet si protiv…. bez uvrede ali takav mentalni sklop te može dovest samo do čangrizavog i jalnog stanja duha koji šteti najviše samom tebi
[angry]
[/quote]
Od poznatijih lica, na prosvjedu koji je okupio 100-tinjak ljudi su glumci Urša Raukar i Vili Matula.
Teodor Celakoski iz udruge Pravo na grad…
čiji ste vi majka vas rodila?! [lol]
[/quote]
kakve frizure smiju prosvjedovat?
koja imena i prezimena smiju prosvjedovat?
jel smiju crnci?
Hercegovci?
a Srbi?
[bye]
PS-osobno nisam na strani investitora(jer mislim da nisu cista posla), niti prosvjednika(jer mislim da ne znaju zasto su tamo)
a što im smeta ban centar, jel se neće moć drogirati na onom parkingu ili što
[angry]
Te koji prosvjeduju jaooooo, radili bi pendreci ,,, nemaju pametnija posla nego u tri po noci stvarad nemire i nerede po ulici
[/quote]
bil sam i ja tamo
mozda ipak bude nekaj
[/quote]
siguran sam i da su tvoji pretci bili na prosvjedima protiv katedrale. i na prosvjedima protiv uvođenja vodovoda. i na prosvjedima protiv HNK. i sigurno su ti bosanci, dalmatinci, slovenci, hercegovci, albanci, HDZ, fondovi, svejedno, krivi za tvoje probleme? sigurno ti se ne sviđaju ni veliki shopping centri u predgrađima jer život iz centra seli na periferiju ali si istovremeno očito i protiv oživljavanja centra grada… ne sviđaju ti se auti na pločnicima ali kada netko želi napravit garažu opet si protiv…. bez uvrede ali takav mentalni sklop te može dovest samo do čangrizavog i jalnog stanja duha koji šteti najviše samom tebi
[/quote]
sve protiv cega si pisao post (s kojim se slazem) si pobio sa prvom recenicom..
kakvi preci i kakave oni veze imaju s icim [bye]
kakve frizure smiju prosvjedovat?
ovakva bi im dobro stajala, recimo.
http://firstorderhistorians.files.wordpress.com/2008/02/stupid-haircut.jpg
Takva bi dobro stajala i nekim malim ulagačima na ZSE, recimo Tomici Birtiću. [thumbsup]
[/quote]
dok god cemo ljude ocjenjivat po frizuri, imenu, prezimenu, etnickom porijeklu, precima..
bit cemo u qurcu [thumbsup]
zivio rodjo
[/quote]
dok god cemo ljude ocjenjivat po frizuri, imenu, prezimenu, etnickom porijeklu, precima..
zivio rodjo
[/quote]
za ovo ostalo se slažem al frizura može puno reć o čovjeku..
na dušku lokinu recimo odmah vidiš da je ladies man…
[angry]
[/quote]
bil sam i ja tamo
mozda ipak bude nekaj
[/quote]
[/quote]
sve protiv cega si pisao post (s kojim se slazem) si pobio sa prvom recenicom..
kakvi preci i kakave oni veze imaju s icim [bye]
[/quote]
pretci imaju veze zato što su protiv većine građevina koje u ovom gradu valjaju prilikom njihove gradnje održavani prosvjedi… gdje bi bili da smo ostavljali status quo…. i trg bana jelačića je nekad bio sajmište i livada…. neki su se sigurno bunili protiv popločavanja
usput rečeno, u Beču na koji se stalno pozivamo je ulaz u podzemnu auto garažu uz samu katedralu na Stephan Platzu… Mađari usred Budimpešte na trgu slične veličine i uloge kao što je Cvjetni u samom centru grada uz Vaci ulicu grade novu prekrasnu zgradu….
Zaboravio si dodati po avataru i potpisu, ipak smo u virtualnom dobu. [thumbsup]