Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

El Febo, 15.02.2010. u 14:53
jel crnkinja?

Po crnkinje (ako ih želiš) ne ideš u USA nego u Afriku, možeš birati u Keniji koje god hoćeš pleme,
Kikuyu, Masai i Luo, a tu su i izbjeglice iz Somalije. Sve bi dale da budu sa bijelcem.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Vergilije, 15.02.2010. u 14:59
jel crnkinja?

Po crnkinje (ako ih želiš) ne ideš u USA nego u Afriku, možeš birati u Keniji koje god hoćeš pleme,
Kikuyu, Masai i Luo, a tu su i izbjeglice iz Somalije. Sve bi dale da budu sa bijelcem.
[/quote]

Da, te afričke su najbolje gdje je sida raširena ko kod nas prosvjedi. Šalu na stranu, Conan je nabasao na nešto. Kad bi svaki forumaš zaveo jednu do dvije amerikanke i naveo ih da se presele sa svojim kapitalom u rh, lakše bi prebrodili krizu. Operacija će se zvati "Romeo" [lol]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

drugi veli kako konkurencija nije ok jer oni prevoze nekad i više ljudi u autu koji se međusobno ne poznaju.

[lol]
koji je to ološ, ZG TAXI i HRT su mi dva najveća trna u ovim lijepim očima mojim.
odvezu neku babu u bolnicu za 200kn dnevnice i igra sedam i pol sati društvene igre na kolodvoru.
kad popizdim otići ih sve rasturit u šahu, gamad ljena. [angry]

Imaš blitz testova na sidu u europskim klinikama napravljenim posebno za tu svrhu diljem Afrike.
No slažem se, imam frenda koji uredno servisira trebe diljem trećeg svijeta (do sad je obradio Tajland, Kambođu, Kubu, Keniju, Tanzaniju i Indiju) no izuzev Kube , ja se drugdje ne bih usudio.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Jadni… ne mogu jeftinije. 100 kuna za do Glavnog, nisi se ni sjeo u auto. U žutaću bi te to došlo oko 7 dolara. To kaj veli James, bolje furat jednu babu u bolnicu i čitat extru.

Jadni… ne mogu jeftinije. 100 kuna za do Glavnog, nisi se ni sjeo u auto. U žutaću bi te to došlo oko 7 dolara. To kaj veli James, bolje furat jednu babu u bolnicu i čitat extru.

ja sam platio prije par godina od autobusnog do utrina oko 95 kuna. onda sam lika tražio račun, a on mi da prazan račun i kaže mi da stavim koliko želim [thumbsup]

Ljubo Jurčić: Nema strategije, još uvijek smo u slobodnom padu

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/jurcic-nema-strategije%2c-jos-uvijek-smo-u-slobodnom-padu,68531.html

http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/kustrak-trazimo-ukidanje-kriznog-poreza-i-smanjenje-pdv-a,68538.html

da jasno, Kaliforinja je ogromna i samim time klima nije ista na cijelom području, na ovaj "stereotipni" dio sam mislio. Za postotak hispanaca za San Diego sam iznenađen i zvuči nevjerojatno. Jer bio sam u više (meni) interesantnih gradova u USA (nikad u CAL) i subjektivni dojam je da je hispanaca nevjerojatno puno, pa reko ako ih je puno recimo na krajnjem sjeveru kolko ih je tek na jugu maltene uz granicu.

Razlog zbog kojeg u San Diegu ima manje hispanjola nego u LA ili Phoenixu je vojska. San Diego je vjerojatno najveća koncentracija vojske na svijetu. To je najbliža kopnena točka prema Hawaiima i američka vojska brani Hawaiisko otočije iz SD.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Škegrina ideja: Ukida se krizni porez, ali PDV se diže na 24 ili 25%!?
ZAGREB – Država bi uskoro mogla ukinuti krizni porez, a tako nastali pad prihoda u proračunu nadoknaditi ukidanjem nulte stope PDV-a, pa čak i povećanjem opće stope tog poreza. Jedna je to od ideja, koja bi, doznajemo od izvora bliskih Vladi, mogla stajati u pozadini nove porezne reforme, koju je najavio premijerkin savjetnik Borislav Škegro.
http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/skegrina-ideja-ukida-se-krizni-porez%2c-ali-pdv-se-dize-na-24-ili-25%25!%3f,68548.html
———————————————————————————————————————
Vrlo vjerojato će se ukinuti krizni porez da bi dioničari ht-r-a i ostalih firmi koje će tijekom sredine 2010 isplatiti dividiendu mogli što više novca iznijeti izvan države ne plaćajući nikakav dodatni porez.

Krizu je uvijek na svojim leđima iznosila sirotinja jer tako je bilo i tako će biti a bogati – "bogati se sami za sebe pobrinu" kako kaže jedan poznati refren pjesme.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/55581/Alkari-prodaju-blago-20-kg-zlata-i-160-kg-srebra.html
Ima se, može se.

Škegrina ideja: Ukida se krizni porez, ali PDV se diže na 24 ili 25%!?
ZAGREB – Država bi uskoro mogla ukinuti krizni porez, a tako nastali pad prihoda u proračunu nadoknaditi ukidanjem nulte stope PDV-a, pa čak i povećanjem opće stope tog poreza. Jedna je to od ideja, koja bi, doznajemo od izvora bliskih Vladi, mogla stajati u pozadini nove porezne reforme, koju je najavio premijerkin savjetnik Borislav Škegro.
http://seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/skegrina-ideja-ukida-se-krizni-porez%2c-ali-pdv-se-dize-na-24-ili-25%25!%3f,68548.html
———————————————————————————————————————
Vrlo vjerojato će se ukinuti krizni porez da bi dioničari ht-r-a i ostalih firmi koje će tijekom sredine 2010 isplatiti dividiendu mogli što više novca iznijeti izvan države ne plaćajući nikakav dodatni porez.

Krizu je uvijek na svojim leđima iznosila sirotinja jer tako je bilo i tako će biti a bogati – "bogati se sami za sebe pobrinu" kako kaže jedan poznati refren pjesme.

Bravo Škegro ti si pravi stručnjak.
Digni PDV na 45%.
Bit će još bolje punjenje proračuna [bye]
***obrisano***

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close