http://www.net.hr/webcafe/page/2009/12/29/0361006.html
Kako bi umanjile korupciju, vlasti u Nepalu odlučile su carinicima ne aerodromima nabaviti hlače bez džepova i tako im onemogućiti primanje mita.
A kad ćemo mi počet donosit ozbiljne antikorupcijske mjere… [bye]
To je bilo negdje i kod nas, na nekim naplatnim kucicama autoceste. Maknuli dzepove iz uniformi. Neka autocesta koja je u koncesiji, mislim Zagreb-Macelj… Gledao na HTV kako radnici protestiraju.
To je bilo negdje i kod nas, na nekim naplatnim kucicama autoceste. Maknuli dzepove iz uniformi. Neka autocesta koja je u koncesiji, mislim Zagreb-Macelj… Gledao na HTV kako radnici protestiraju.
Lako nama za to…kako zašiti đepove silnim žiro raćunima
Sumnjam da se krade preko ziro racuna… Na to onda idu doprinosi i porezi.
Kolega postoje i nerezidenti računi recimo na Kajmanskim otocima….vidjeti ćemo da li će novi ZSPNFT tome stati na kraj ili je to još samo jedna štacija za zapošljavanje novih državnih činovnika.
Koji crni doprinosi. Ne razlikuješ fiksne od varijabilnih troškova? [yawn]
Vrlo je usko poimanje korupcije ako se misli samo na cash.
Onda u javnoj nabavi nema korupcije….jel fazan? Što ti rekla?
Onda u javnoj nabavi nema korupcije….jel fazan? Što ti rekla?
normalno da nema … tko je ikad rekao da ima?!?
Tesko da ce se lova od korupcije uplacivat na ziro racun. Ziro racun je poslovni racun i pod kontrolom je porezne uprave. Eventualno kao privatna osoba mozes lazirat ugovor o djelu i primit lovu na njega, ali onda isplatitelj mora platit poreze i slicno. Tako da vam utajivat nesto preko ziro racuna nema nekog smisla. Mada u Hrvatskoj je sve moguce.
Tekuci racun, sa druge strane, nije kontroliran od strane porezne uprave. Mislim doduse da postoji neki iznos nakon kojeg banka ima obvezu prijaviti uplatu.
Tesko da ce se lova od korupcije uplacivat na ziro racun.
heh 🙂
Jeste gledali gledali Otovoreno?
Togonal je kreten, zaslužio je takav bitchslap, ko histerična žena upada u svaku drugu rečenicu.
Babić je bio malo dosadan.
Santini Car! [cool]
A čim Babić krenuo govoriti o neodrživpm tečaju samo što mu nije Togonal u usta skočio. Valjda se nisu razumjeli što smije, a što ne smije govoriti. [bye]
A čim Babić krenuo govoriti o neodrživpm tečaju samo što mu nije Togonal u usta skočio. Valjda se nisu razumjeli što smije, a što ne smije govoriti. [bye]
ma dete kreten.