Kriza, boje se zene otkaza, pa po porodiljnu naknadu… [wink]
Nije, nego se nema za diverzifikaciju i portfolio investiranje, pa sva jaja u istu košaru.
To treba vrednovati bez daljnjega. Ipak se covjek izjebe oko toga poprilicno [lol]
I još doprinosi inflaciji…ccc…
Projekcije ekonomske politike 2010 – 2012.
-Hebate, pa oni se namjeravaju zadužiti još 22 mlrd.kuna, i povećati prihode na osnovu doprinosa.
-Zar su dosad bili mali ???
–
1-0 za globalno zagrijavanje danas. [undecid]
je, u pola Europe, ali ne npr. u Americi
S kojim zarom se politika bori protiv globalnog zatopljenja, rekao bi da je na pomolu novo ledeno doba. Za par godina ce zemlje dobivati kvote koliko CO2 moraju obavezno proizvest da se svijet spasi katastrofe.
Jesu ovo znanstvenici sa Exxon Mobil Universitya?
Za vrijeme rasta gospodarstva dosta je teško pronaći izvrsnog radnika pa tada i manje sposobni radnici nalaze posao, među ovima bude i totalnih promašaja ljudi koji donose više štete nego koristi tako da su globalne krize idealna prilika za rastjerati nesposobne radnike. Jednom kad se podigne potrošnja doći će do novog vala zapošljavanja pa nije valjda da će firma opet zaposlit sve same nesposobnjakoviće. Dugoročno da bi firme opstale moraju ubacivati svježu krv u radnu snagu.
Da sam dioničar Berkshire Hathaway-a meni bi ovo bila dobra vijest jer bi ovakvu vijest doživio kao da gazda Buffett podjednako misli na moj kapital i kao na svoj.
Makroekonmski baš i nije neko cvijeće.
Za vrijeme rasta gospodarstva dosta je teško pronaći izvrsnog radnika pa tada i manje sposobni radnici nalaze posao, među ovima bude i totalnih promašaja ljudi koji donose više štete nego koristi tako da su globalne krize idealna prilika za rastjerati nesposobne radnike. Jednom kad se podigne potrošnja doći će do novog vala zapošljavanja pa nije valjda da će firma opet zaposlit sve same nesposobnjakoviće. Dugoročno da bi firme opstale moraju ubacivati svježu krv u radnu snagu.
Da sam dioničar Berkshire Hathaway-a meni bi ovo bila dobra vijest jer bi ovakvu vijest doživio kao da gazda Buffett podjednako misli na moj kapital i kao na svoj.
Makroekonmski baš i nije neko cvijeće.
Čitam i ne mogu vjerovati,ti sigurno zapošljavaš 2-3 tisuće radnika pa govoriš iz iskustva
Znači radnici su krivi za sve [lol] [lol] [lol]