Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U listopadu nisu zabrinjavajuće skočile rezerve banaka na osnovi rizičnih plasmana koji su povećani samo 17,2 milijuna kuna, ali i dalje je jasan trend pada dobiti u odnosu na prošlu godinu. Banke su tako u prvih deset mjeseci zaradile 3,4 milijarde kuna, a u isto vrijeme lani dobit je iznosila 4,3 milijarde kuna.

Suze mi cure…
[smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

To mi jedna od najomiljenijih anegdota s embijeja.

Strategija 3 je kolegij koji se bavio teorijom igara i konkurentskim ponasanjem.
Uglavnom, cikaska skola ekonomije je poznata kao najtvrdi zastupnik slobode trzista i ukidanja regulacije. Njihova glavna zajebancija na racun anti-trustovskih agencija je sljedeca:

Ako cijene rastu – onda prigovarate na monopol
Ako cijene stagniraju – onda prigovarate na kartel
Ako cijene padaju – onda proigovarate na damping

Pa, dobro, sta je po vama u redu?!?

Eto, nismo jedini [proud] [cool] [thumbsup]

A nađi si cure koje ne suze.
Pozdraf Asku, welcome back 🙂

No respect

Svi smo mi potrošači, zato se ekonomske i monetarne politike trebaju orijentirat na potrošača, umjesto na proizvođače.

Ili na oboje?

Evo 100-tka odmah. [wink]

How’s hangin’?

Ako cijene rastu – onda prigovarate na monopol
Ako cijene stagniraju – onda prigovarate na kartel
Ako cijene padaju – onda proigovarate na damping

[smiley] [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

How’s hangin’?
[/quote]
Ide nekako. Osuli smo se, ostalo nas 10-15 vrijednih spomena, pa je dosadno.
Čujemo se na fejsu dalje… :))

No respect

Svi smo mi potrošači, zato se ekonomske i monetarne politike trebaju orijentirat na potrošača, umjesto na proizvođače.

Ili na oboje?
[/quote]
Zašto duplirat kapacitete kad je sve obuhvaćeno prvom skupinom?
Vrlo neekonomično od tebe.
Uglavnom šta se bojiš deflacije, zlato je iz velike depresiju izašlo 70% skuplj neg je ušlo.
1215,90$ jutros kod Dodića. [thumbsup]

How’s hangin’?
[/quote]

Dobro došli kolega, već su mi pomalo falile naše kasnonoćne rasprave………….vidite da na forumu vlada klasični nedostatak znanja i duhovitosti……….

nadam se vašem doprinosu

http://www.kucilooro.webs.com/

Dobro došli kolega, već su mi pomalo falile naše kasnonoćne rasprave………….vidite da na forumu vlada klasični nedostatak znanja i duhovitosti……….

nadam se vašem doprinosu

Al zato ima drugih stvari u izobilji izgleda.

Kakav nedostata znanja i duhovitosti dok je Deimos tu? [smiley]
NHF Deimos, btw. LP svima.

Ma nema ništa posebno, samo malo raspravljamo gdje je bolje držati znanje?
Jedna ekipa misli da ga je bolje držati u drvenim bačvama, a drugi dio foruma misli da ga je bolje držati u inoxu………..

Ajd sad budi pametan [rolleyes] a berba je pri kraju i trebati će ga češće pretakati, hehe……

http://www.kucilooro.webs.com/

Treba onda Fed reformirati.
Ne bojim se da cemo sada u deflaciju, ali da moram birati, rade bi izabrao inflaciju.
Na 1228 je prva stanica za izlazak.

New Report

Close