U listopadu nisu zabrinjavajuće skočile rezerve banaka na osnovi rizičnih plasmana koji su povećani samo 17,2 milijuna kuna, ali i dalje je jasan trend pada dobiti u odnosu na prošlu godinu. Banke su tako u prvih deset mjeseci zaradile 3,4 milijarde kuna, a u isto vrijeme lani dobit je iznosila 4,3 milijarde kuna.
Suze mi cure…
[smiley]
To mi jedna od najomiljenijih anegdota s embijeja.
Strategija 3 je kolegij koji se bavio teorijom igara i konkurentskim ponasanjem.
Uglavnom, cikaska skola ekonomije je poznata kao najtvrdi zastupnik slobode trzista i ukidanja regulacije. Njihova glavna zajebancija na racun anti-trustovskih agencija je sljedeca:
Ako cijene rastu – onda prigovarate na monopol
Ako cijene stagniraju – onda prigovarate na kartel
Ako cijene padaju – onda proigovarate na damping
Pa, dobro, sta je po vama u redu?!?
Eto, nismo jedini [proud] [cool] [thumbsup]
Svi smo mi potrošači, zato se ekonomske i monetarne politike trebaju orijentirat na potrošača, umjesto na proizvođače.
Ili na oboje?
A nađi si cure koje ne suze.
Pozdraf Asku, welcome back 🙂
Evo 100-tka odmah. [wink]
How’s hangin’?
Ako cijene rastu – onda prigovarate na monopol
Ako cijene stagniraju – onda prigovarate na kartel
Ako cijene padaju – onda proigovarate na damping
[smiley] [thumbsup]
Svi smo mi potrošači, zato se ekonomske i monetarne politike trebaju orijentirat na potrošača, umjesto na proizvođače.
Ili na oboje?
[/quote]
Zašto duplirat kapacitete kad je sve obuhvaćeno prvom skupinom?
Vrlo neekonomično od tebe.
Uglavnom šta se bojiš deflacije, zlato je iz velike depresiju izašlo 70% skuplj neg je ušlo.
1215,90$ jutros kod Dodića. [thumbsup]
Evo 100-tka odmah. [wink]
How’s hangin’?
[/quote]
Dobro došli kolega, već su mi pomalo falile naše kasnonoćne rasprave………….vidite da na forumu vlada klasični nedostatak znanja i duhovitosti……….
nadam se vašem doprinosu
Dobro došli kolega, već su mi pomalo falile naše kasnonoćne rasprave………….vidite da na forumu vlada klasični nedostatak znanja i duhovitosti……….
nadam se vašem doprinosu
Al zato ima drugih stvari u izobilji izgleda.
Kakav nedostata znanja i duhovitosti dok je Deimos tu? [smiley]
NHF Deimos, btw. LP svima.
Ma nema ništa posebno, samo malo raspravljamo gdje je bolje držati znanje?
Jedna ekipa misli da ga je bolje držati u drvenim bačvama, a drugi dio foruma misli da ga je bolje držati u inoxu………..
Ajd sad budi pametan [rolleyes] a berba je pri kraju i trebati će ga češće pretakati, hehe……