Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…a vidi Bandića…odlučio malo odrijemati… [smiley]

Bandić vodi "Omerta" kampanju. :)))

Just another day in paradise

bandić je contrarian, ima ih u shortu.

…ajme majko koliko Jakobinaca… [rolleyes]

Bolje Jakobinac nego Robespierre.

Pričekaj dok dođe kanalizacija kao tema. 😛
[/quote]
…koliko se sjećam…jednako su završili…na giljotini… [rolleyes]

Ako šutiš jer znaš – mudro. Nek druga strana sama dodje do toga.
Ako šutiš jer ne znaš – mudro. Nisi nikom pokazao da veze nemaš.
Ako šutiš jer si zaboravio reći – mudro. Nitko ne zna da si senilan.

E sad koje je [undecid]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Bandić je završio "komunalne poslove" (ne znam točno temu) na politologiji kod Tomca koji mu je bio i mentor.
Očito njegove teme nisu na redu. 🙂

Just another day in paradise

…bit će da je njegova parola…djela..a ne riječi…
…pa evo suđe moje čeka…
…a,evo…bit će me čuo…napokon… [rolleyes]

Dobro da se nitko od kandidata ne koristi demagogijom i populizmom [yawn]
Kajin misli da se bilić urotio protiv njega [lol]

Meni je dosta politike za jednu večer, valjda će netko staviti highlights na jubito…

When speculation has done its worst, two and two still make four.

…kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica…
uz ovakove predsjedničke kandidate…teško… [sealed]

S lijeve strane Josipović je vjerojatno siguran za drugi krug. Pusić ga teško može prestić. Na desnoj strani je puno veća gužva između Vidoševića, Bandića, Primorca, Hebranga…

Ne znam koliko je informacija uvjerljiva, ali su navodno ameri stali iza Primorca i tvrde da će pobijediti u drugom krugu. Živi bili pa vidjeli.
Ne bi bilo prvi puta da marginalac pobijedi.
[/quote]

Još da su u HDZ bili pametni pa Primorca stavili umjesto Hebranga pobjeda zajamčena, a ovako po svemu sudeći sa Hebrangom neće ući u drugi krug. BTW, zašto Hebrang nije bio na sučeljavanju. [bye]

Ovo jučerašnje sučeljavanje je djelovalo stvarno jadno. Puno prožvakanih političara sa puno demagogije, floskula i frazerstva…

Većinom koriste ovakve skupove za veličanje samih sebe i napadanje drugih kandidata sa starim temama, a najmanje smo čuli o programima i planovima ako bi postali predsjedinici.

Vidošević misli da će uređivati financije države i provoditi gospodarsku politiku, netko bi mu trebao reći da to nije posao predsjednika niti će imati ovlasti za to.
Bandić je djelovao jadno i ponovo ponavljao svoje stalno izgovarane fraze, pokušavajući ostati neutralan i izvan glavnog toka skupa. Neuvjerljiv i prepasivan.
Ostale političare i politikante ne treba posebno ni spominjati, reklo bi se deja vu.

– treba uvesti porez na kapitalnu dobit kako bi se oporezovale "ove transakcije" – Ivo šta to znači?
[undecid]

Samo mala opaska. Ne postoji porez na kapitalnu dobit. To je prvi u medijima puknuo Jurčić, a onda su Polančec i ostali ponavljali kao papagaji. To je ustvari porez na kapitalni dobitak.
Inače podržavam uvođenje tog poreza, ali u neka druga vremena. Ima svoje prednosti i nedostatke, o tome smo već raspravljali…

Novci nisu problem. Novaca nema.

New Report

Close