Samo sam znatiželjan. Sjetio se jedne diskusije koje smo vodili oko 3 mj. kad sam vidio tvoj nick. Drago mi je da jesi [wink]
Da, diskusija je bila sa Conan Obri-em.
I postupio sam točno kako sam rekao i ispalo je tako – ne tražiti dno, nek se nađe samo. Meni prevelik rizik prema razlici u profitu.
Drago mi je da pamtiš što sam pisao prije 7-8 mjeseci 🙂
DODATAK: Imao sam pauzu od 10/08 do 04/09, dobit za ovu godinu preko 60%.
Ni u snu nisam očekivao toliko.
DODATAK: dobit za ovu godinu preko 60%.
Ni u snu nisam očekivao toliko.
Same here [thumbsup]
p.s. To je bila prava diskusija, nekoliko starijih forumaša sa različitim strategijama i taktikom. Zapamtio sam te jer smo imali vrlo sličan pristup [smiley]
gle čuda?!?!
Češka konzultantska kuća “IBR Consulting” izradila je prije godinu dana studiju “Usporedba troškova izgradnje autocesta s ostalim državama EU-a“, koja pokazuje da su troškovi gradnje autocesta u Hrvatskoj među nižima u Europi.
gle čuda?!?!
Češka konzultantska kuća “IBR Consulting” izradila je prije godinu dana studiju “Usporedba troškova izgradnje autocesta s ostalim državama EU-a“, koja pokazuje da su troškovi gradnje autocesta u Hrvatskoj među nižima u Europi.
HR kompanije su skinule posao u Crnoj Gori jakim međunarodnim konzorcijima i lobijima i to na javnom natječaju. Bar 50x sam to napisao i stojim iza toga da se preko medija plasiraju dezinformacije kojima je za cilj oblatiti HR niskogradnju i zatvoriti im vrata na javnim radovima u regiji. HR niskogradnja je izgradila 1400km autocesta u HR po vrlo niskim cijenama, stekla neophodno iskustvo i reference i kao takva je trn u oku mnogima.
Na TV je sučeljavanje predsjedničkih kandidata: Ivo Josipović otvara sa ove 2 rečenice:
– treba uvesti porez na kapitalnu dobit kako bi se oporezovale "ove transakcije" – Ivo šta to znači?
– treba oporezovati imovinu koja je stečena nepravedno u privatizaciji [huh] – Ivo ako postoji dokaz da je stečena nelegalno onda ju ne treba oporezovati nego oduzeti, a ako dokaza nema onda pustite ljude da žive
i ovaj čovjek trenutno dobiva najviše glasova…. [undecid]
Na TV je sučeljavanje predsjedničkih kandidata: Ivo Josipović otvara sa ove 2 rečenice:
– treba uvesti porez na kapitalnu dobit kako bi se oporezovale "ove transakcije" – Ivo šta to znači?
– treba oporezovati imovinu koja je stečena nepravedno u privatizaciji [huh] – Ivo ako postoji dokaz da je stečena nelegalno onda ju ne treba oporezovati nego oduzeti, a ako dokaza nema onda pustite ljude da žive
i ovaj čovjek trenutno dobiva najviše glasova…. [undecid]
Ja bi Ivu zaposlio na neurologiji, da lječi pacijente od nesanice. [yawn]
Mozda budemo imali srece pa ce Bandic prestici Ivu i pobijediti. [cool]
S lijeve strane Josipović je vjerojatno siguran za drugi krug. Pusić ga teško može prestić. Na desnoj strani je puno veća gužva između Vidoševića, Bandića, Primorca, Hebranga…
A za koga vi gospodo mislite glasati, daj nek mi netko nađe između ovih jebivetra dobrog kandidata i ja ću glasat za njega
…jesam ja ovo pospana…il Bandića još nisam čula…pa dobro kako ovo voditelji vode ovu emisiju… [rolleyes] [shocked]
CAk je Primorac ok, sto je najgore…
Ozbolt (kojoj se losa plasticna operacija vidi iz aviona)
Da li bi vi dali besplatno skolovanje.
Naravno, ako nece biti besplatnog skolovanja onda ce nam se izgubiti inteligencija.
Mogla je barem malo promisliti. (Amerika, Velika Britanija, Japan, ma to su sve budale…)
Josipovic sam isto skuzio glupost koju je na pocetku rekao..
Ali Primorac je dobro opro Vidosevica, vi bi mijenjali ek politiku kao predsjednik gdje nemate ovlasti a 14 godina si bio u HGK
Ugalvnom jad i bijeda
…jesam ja ovo pospana…il Bandića još nisam čula…pa dobro kako ovo voditelji vode ovu emisiju… [rolleyes] [shocked]
nemoj dva puta, evo već govori da mu daju nekaj za delat