Ako si na čelu svoje firme onda te itekako briga dali na natječaju dobivaš najpovoljniju i najkvalitetniju ponudu.
je je naročito …
najpovoljniju da, ali baš da privatnici misle previše o kvaliteti … bah …
Ako si na čelu svoje firme onda te itekako briga dali na natječaju dobivaš najpovoljniju i najkvalitetniju ponudu.
je je naročito …
[/quote]
jel ti brineš o kvaliteti ako kupuješ stolariju za stan? gume za auto? pregled kod doktora?
svaki privatnik će između 2 proizvoda iste cijene sebi izabrat onaj kvalitetniji. u državnoj upravi će izbor ovisiti o sadržaju plave kuverte.
ja brinem o kvaliteti kada kupujem za sebe … ali sumnjam da privatnik – građevinac previše brine o kvaliteti te stolarije kada gradi stan za mene …
je je naročito …
Iz mog iskustva je upravo obrnuto. Kvaliteta pa cijena.
Osim ako nisu nebitne stvari u pitanju, kao što je zadovoljavanje forme na zahtjev državne uprave.
ja brinem o kvaliteti kada kupujem za sebe … ali sumnjam da privatnik – građevinac previše brine o kvaliteti te stolarije kada gradi stan za mene …
E odsad će brinut…
kolega ja o jabukama vi o kruškama. građevinar napravi stan kakav bio a na vama da je da procijenite koliko ste spremni platit za njega. tržište. ako ste vi spremni uzet muda pod bubrege vaš problem. al to nema nikakve veze sa temom.
u tvom citatu piše: ako si na čelu svoje firme … a ne ako kupuješ svoj stan …
birokracija na djelu. [lol]
Govorimo o odnosu državnog i privatnog vlasništva prema svojoj firmi. Direktor državnog poduzeća neće ni približno razbijat glavu sa to poduzeće kao privatnik za svoje. Direktor državnog poduzeća kada nabavlja neku opremu prvenstveno gleda gdje će dobit nekakvu proviziju za sebe, direktor svog poduzeća gleda da dobije što kvalitetniji proizvod i za određenu cijenu.
A kako se oni ponašaju prema vanjskim subjektima je potpuno drugo pitanje. Ali ako već želiš o tome i stanovima: svega ima na tržištu al bome oni Bandićevi stanovi u Sopnici – Jelkovec su gori od većine. S tim da je razlika kada privatnik napravi takvu glupost onda sam snosi posljedice a kada napravi to Bandić onda plaćamo svi.
Govorimo o odnosu državnog i privatnog vlasništva prema svojoj firmi. Direktor državnog poduzeća neće ni približno razbijat glavu sa to poduzeće kao privatnik za svoje. Direktor državnog poduzeća kada nabavlja neku opremu prvenstveno gleda gdje će dobit nekakvu proviziju za sebe, direktor svog poduzeća gleda da dobije što kvalitetniji proizvod i za određenu cijenu.
A kako se oni ponašaju prema vanjskim subjektima je potpuno drugo pitanje. Ali ako već želiš o tome i stanovima: svega ima na tržištu al bome oni Bandićevi stanovi u Sopnici – Jelkovec su gori od većine. S tim da je razlika kada privatnik napravi takvu glupost onda sam snosi posljedice a kada napravi to Bandić onda plaćamo svi.
Ma sve to stoji i u uravu si ti, al ti je rodni list stariji od 6 mjeseci i šta se tu sad može. [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/analize/milinovic-ce-se-zabavljati-reformom-socijalnih-davanja,60985.html
Nego, Jadranka u jendom dahu rekla da će pokušat sredit problem povlaštenih mirovina, viška općina, krepalog tržišta nekretnina i DDJH. [thumbsup]
http://www.youtube.com/watch?v=1Uix8YLwRS4