khm khm … gosn. Vjeko … može li ova rasprava u bez cenzure – općenito …
srdačno vaš
fazan
Intelektualni potencijal RH važna je stvar u prebrođavanju gospodarske krize a gospođa Gordana Kovačević kao predsjednica uprave vrhunkse hrvatske kompanije (ERNT) također važna karika u našem gospodarstvu – stoga ova rasprava savršeno odgovara ovoj temi i nije off topic, možda samo prividno. Treba malo dublje čitati, nismo ovdje tako površni kako se možda čini na prvi pogled [lol] Ozbiljne su ovo stvari 😉
P.S. Da, vidim sad i ja da neke stvari treba brisati, ali o ferovkama i predsjednici uprave ERNT ni slučajno – tome je mjesto upravo na ovoj temi!
khm khm … gosn. Vjeko … može li ova rasprava u bez cenzure – općenito …
srdačno vaš
fazan
čini mi se previše čitaš pofuka
Od cura sa faksa, do starijih gospođa tipa Gordana Kovačević
što bi rekao SLK: tko je ovaj MILF [lol]
možda gđa jednog dana svojim menadžerskim dostignućima premaši i g. Čovića..
doduše, možda bi se i odavde dalo naslutiti zašto je gđa u ovom trenutku tema
http://www.rast.hr/hr/trziste/grafikoni.html?f%5Bticker%5D=ERNT-R-A%3AZSE&f%5Btip%5D=1
VL: Crni rekordi: Prosječna dob umirovljenika je 50 godina, blizu 73.000 stanovnika u dobi od 35 do 49 godina otišlo je u mirovinu i više ne radi
73.000 Hrvata u mirovini mlađi od 49 godina
[lol]
VL: Crni rekordi: Prosječna dob umirovljenika je 50 godina, blizu 73.000 stanovnika u dobi od 35 do 49 godina otišlo je u mirovinu i više ne radi
73.000 Hrvata u mirovini mlađi od 49 godina
žalosno ali istinito
[lol]
e o ovome ja stalno trubim … konto 37 u državnom proračunu …
mirovine su ono što će nas dotući … i ne samo mirovine, već i razna prava umirovljenika … božićnica i sl. koji njima ne će pomoći, a koštaju nas milijarde …
mirovine su ono što će nas dotući … i ne samo mirovine, već i razna prava umirovljenika … božićnica i sl. koji njima ne će pomoći, a koštaju nas milijarde …
Apsolutno se slažem, samo što bih ja dodao i javnu nabavu.
Apsolutno se slažem, samo što bih ja dodao i javnu nabavu.
[/quote]
A ja previše službenika.
a ja previše onih koji prodaju maglu i misle da pridonose gospodarskom razvoju društva
i previše onih koji medijski reketare cijelu društvo, a napose političku elitu, koja taj reket plaća novcima onih koji stvaraju dodatnu vrijednost …
[tongue]