Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
febo,
za izračun realnog BDP-a bi bazna godina mogla biti 2000. iako nisam siguran, probao sam proguglati ali nisam našao odgovor, preostaje mi da u ponedjeljak nazovem DZS i ljubazno ih pitam koja je bazna godina za izračun realnog BDP-a u RH i zašto se baš ta godina uzima kao bazna.
moja bazna godina je 2003., naime tada sam se oženio i od tada više ništa nije kao prije.
valjda svak ima svoju baznu godinu.
Mi smo se iste godine oženili, neka ti je sa srećom!!!
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
El Febo, 06.09.2009. u 00:21
Mi smo se iste godine oženili, neka ti je sa srećom!!!
Hvala, također mirno more i sretnu plovidbu.
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
Znaći kriza vam je počela još 2003.g.;-)
Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.
Znaći kriza vam je počela još 2003.g.;-)
Ja sam u krizi oduvijek, kriza je ime za normalno stanje kod mene
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
febo,
Šta misliš, hoće li JANAF pokriti Trst i Mestre? Nešto mi doprlo do ušiju, a vidio i neke planove.
Večernji list: BDP je zastarjelo mjerilo, EU uskoro uvodi socijalne pokazatelje rastaOrijentiranje isključivo na BDP od 30-ih godina prošlog stoljeća u EK-u smatraju zastarjelim i ograničenim, a u nove pokazatelje ekonomskog rasta uključit će socijalne i ekološke čimbenike.
Evo vijest za kolege koji polemiziraju oko BDP. [bye]
veki,
Večernji list: BDP je zastarjelo mjerilo, EU uskoro uvodi socijalne pokazatelje rastaOrijentiranje isključivo na BDP od 30-ih godina prošlog stoljeća u EK-u smatraju zastarjelim i ograničenim, a u nove pokazatelje ekonomskog rasta uključit će socijalne i ekološke čimbenike.
Evo vijest za kolege koji polemiziraju oko BDP. [bye]
imam osjecaj da ce novi bdp rast za pop….. [lol]
da to nije nova paradigma? [lol]
sad ce svak sebi slozit bdp kako mu se sprdne. a tek kad ga suki slozi …
Wall Street i banke protiv ljudi. Drzave i vlade izmedju.