vidi ovog blesana!!!
…
Država bi trebala povećati PDV na 25 posto, uvesti porez na imovinu, povećati trošarine i smanjiti porez na dobit, kako bi rasteretili poduzetništvo, misli ekonomski analitičar Damir Novotny…
Zar ne bi prvo trebao smanjiti min 20% proracun i ostala neproduktivna sranja pa onda gledati na poreznu stranu? Kako ces rasteretit poduzetnistvo kad imas stotine raznih agencija, birokracija, 500 opcina , 20 zupanija, lopovluk i nerad u HŽu i masu ostaloga… fyi prije "neovisnosti" je bilo 100tinjak opcina u Hrvatskoj.
Ili je ovaj majmun ili je pokusno testiranje publike ?
Pa vidis da nitko ne razmislja da krese nepotrebnu birokraciju i place istima vec samo gledaju gdi bi kakav dodatni porez ili trosarine nabili. Nema on pojma ko ni ovi koji nas vode.
Btw, po meni nama ne treba vise od 6 zupanija – sukladno tome i broj opcina bih dramaticno skresao. Hebote imamo vise opcina od bitno vece Srbije!!!
vidi ovoga shupka i onih koji su mu to dodijelili
105.000 kuna!!
Bivši direktor Plesa Boško Matković imao plaću od 105.000 kuna
Matković je u Zračnu luku Zagreb došao 1998. godine, kad se vratio iz Njemačke, a direktor je bio od 2001. do 2009. godine. Matković tvrdi da i ostali šefovi javnih poduzeća imaju takve ugovore.
Vjerojatno je bar pola ako ne i više mjesečno ostavljao onima koji su ga doveli na tu funkciju
vidi ovoga shupka i onih koji su mu to dodijelili
105.000 kuna!!
Bivši direktor Plesa Boško Matković imao plaću od 105.000 kuna
Matković je u Zračnu luku Zagreb došao 1998. godine, kad se vratio iz Njemačke, a direktor je bio od 2001. do 2009. godine. Matković tvrdi da i ostali šefovi javnih poduzeća imaju takve ugovore.
Vjerojatno je bar pola ako ne i više mjesečno ostavljao onima koji su ga doveli na tu funkciju
[/quote]
To po onoj narodnoj "halbe trinken, halbe Scharatz geben"? [lol]
zašto ne bismo legalizirali marihuanu? ko nizozemci?
I onda lijepo zasijali sve neosbradive površine u unutrašnjosti, Slavoniji etc… i onda turistima na moru nudili da to kupuju i lijepo troše pare? ozbiljno pitam…
Imali bi proizvodnju, distribuciju, prodaju, a još bi nam se i turizam povećo jel bi bili top destinacija.
Ima toliko toga što se može napraviti u ovoj našoj Hrvatskoj. Čudo.
I onda lijepo zasijali sve neosbradive površine u unutrašnjosti, Slavoniji etc… i onda turistima na moru nudili da to kupuju i lijepo troše pare? ozbiljno pitam…
Imali bi proizvodnju, distribuciju, prodaju, a još bi nam se i turizam povećo jel bi bili top destinacija.
vidiš da je i umjetna oplodnja teško-razlučivi problem
valjda bi po nekima bilo najbolje da se vratimo u srednji vijek i da zaboravimo što smo naučili i spoznali 😉
a sve u ime boga, obitelji i čovjeka 😀
vidiš da je i umjetna oplodnja teško-razlučivi problem
valjda bi po nekima bilo najbolje da se vratimo u srednji vijek i da zaboravimo što smo naučili i spoznali 😉
a sve u ime boga, obitelji i čovjeka 😀
Umjetnu oplodnju trebalo bi zakonski omogućiti:
# bračnim partnerima 84,71%
# bračnim i izvanbračnim partnerima 15,29%
Ukupno glasova: 11774
http://www.jutarnji.hr/SurveyResults.aspx?SurveyID=1240&PageId=126
U našin katoličkin zemljan mi se ne drogišemo i ne pušimo fiks,……
Btw, po meni nama ne treba vise od 6 zupanija – sukladno tome i broj opcina bih dramaticno skresao. Hebote imamo vise opcina od bitno vece Srbije!!!
MMF je srbiji savjetovao da smanji broj općina, a imaju ih….pazi sad, jel sjediš?
170. [bye]
Švedska vlada ima devet auta a naša…..pazi sad,jel sjediš?
120!! Šuker će pobjeći kao i Sanader,jedan po jedan štakori napuštaju brod. On zna,ajde majke ti.Pokazao je što on to zna.Uveli lopovske poreze,lopovske kazne a sami se ne pridržavaju ničega.Još u 5.stoljeću je sv. Augustin u knjizi"De civitate Dei" napisao "Ako se ne drže pravde,što su kraljestva nego velike pljačkaške bande?"Imamo dakle posla s pljačkaškom bandom i svaka nada u bolje sutra je iluzija.Plaše nas s MMF a boje ga se i trebaju ga se bojati upravo oni.Ali što je tu čudno,pa kukavicu svih kukavica su proglasili herojem u stilu-hvala ti dragi Ivo što nas ostavljaš u govnima,ti si največi…čitajte www.necenzurirano .com
MMF je srbiji savjetovao da smanji broj općina, a imaju ih….pazi sad, jel sjediš?
170. [bye]
[/quote]
Navodno su i banke u Srbiji počele kamate smanjivati od kad je počelo pregovaranje sa MMF-om. I što se onda čuditi što se naši toliko opiru MMF-u, od političara do bankara. [bye]
Ne tako davno sam pisao kako se bojim da će se zemlje iz okruženja izvući iz recesije prije nas samih zbog nerazumnih poteza naše vlasti u zadnjih nekoliko mjeseci, a danas čitam u jednom dnevnom listu da Crna Gora bilježi rekorde u broju noćenja. Netko stvarno ima zadatak da baci na koljena ovu lijepu našu. [bye]
Ne tako davno sam pisao kako se bojim da će se zemlje iz okruženja izvući iz recesije prije nas samih zbog nerazumnih poteza naše vlasti u zadnjih nekoliko mjeseci, a danas čitam u jednom dnevnom listu da Crna Gora bilježi rekorde u broju noćenja. Netko stvarno ima zadatak da baci na koljena ovu lijepu našu. [bye]
Netko: Novotny, Suker, bankari , vlada … i ostali nekompetentni politicki instalirani korumpirani operativci & teoreticari i hebaci rumene kadulje koji nikad u zivotu nisu nista proizveli, privrijedili, upravljali SVOJOM imovinom na pravom konkurentnom svjetskom marketu. Toliko ima tih govana i povezanih interesa da me je strah da smo ovaj put zbilja gotovi. [bye] A okolina nas polako pretice kao sto si naveo … srbi ce nas presisat cim a i drugi pusu za vratom. Nesto je trulo u samom korijenju rh i mislim da ovako malesna drzava to ne moze podnijeti. I drugdje je korupcija, kriminal itd ali kad se to podijeli sa 10-20mil ljudi … valjda se lakse podnosi.