Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

previše se družiš sa novinarima …

I love the Smell of Profits in the Morning

Šta misliš bi li pomogla prijava USKOKU? Cycloset ima velike predispozicije da bude tzv Blockbuster, lijek čija prodaja premašuje milijardu dolara, a ovi iz Barra nude pišljivih 600 kuna. To je krađa.

Jesu Ga novinari natezali danima da pokaže račune iz Verone? Jesu.
Da li Ga je saborsko Povjerenstvo pozvalo da ih predoči? Je.
Da li je to učinio? Nije.

Bilo je to ljeta gospodnjega 2006. Nije otišao, dobio je izbore godinu poslije.
[/quote]

Nema nijednog ozbiljnijeg portala u svijetu koji nije objavio vijest da je CYCLOSET dobio pozitivno mišljenje od FDA! Po meni je to dovoljno da se određene strukture u HR pozabave s Plivom a sve u kontekstu njenih odnosa s Barrom prije, za vrijeme i poslije preuzimanja do ove najnovije ponude za istiskivanje preostalih dioničara. Tu bi posebno apostrofirao i prodaju SANCTURE te preuzimanje Lacheme od strane Teve jer u Lachemi se razvija lijek za liječenje raka.

previše se druži s forumašicama a lijepo sam mu ja govorila [huh]

sva sreća pa postoje ovakva mjesta na kojima ne dominirate vi već obični ljudi sa svojim mišljenjima …

Kolega ak mislite da vi kao obicni covjek dominirate svojim misljenjima mislim da se grdno varate. NHF
[/quote]

ja nisam obični čovjek … ja sam onaj koji tebi uzima iz djepa (porez) i daje ga siromašnima … nešto kao Robin Hood …

btw. po čemu smo to ja i ti kolege?!?!?
[/quote]
dobro sam pogodio izgleda što se tiče tvojeg zaposlenja….

prije bih rekao superhik, ne robin hood.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Što sada naši vrli prognozeri kažu o turizmu u ovoj godini???
U 4. mjesecu rast dolazaka 7% i rast noćenja od 13% u totalnom opozitu s crnim prognozama naših vrlih prognostičara.
Posebice rast je istaknut u Istri pa se još jedanput pokazuje da ulaganja u turizam tj i objekte ali i u ljudske resurse je najbolja reklama za određenu destinaciju.Tako će se i nastaviti

[/quote]

Ok bumo to onda smanjili [tongue]

U 4. mjesecu rast dolazaka 7% i rast noćenja od 13% u totalnom opozitu s crnim prognozama naših vrlih prognostičara.
Posebice rast je istaknut u Istri pa se još jedanput pokazuje da ulaganja u turizam tj i objekte ali i u ljudske resurse je najbolja reklama za određenu destinaciju.Tako će se i nastaviti

Sava, to se stvar Uskrsa. prošle godine je bio u 3.mjesecu, ove godine u 4.mjesecu.

Zato nam je statistika za prva 3 mjeseca bila loša, za za 4.mjesec dobra. Za objektivnu usporedbu treba uzeti prva 4 mjeseca prošle i ove godine, iako to nije period iz kojeg bi trebalo izvlačiti neke velike zaključke.
Ja mislim da ova sezona neće biti loša. Mi smo autodestinacija i imamo ogromno tržište u zahvatu na 5-6 sati vožnje autom.
Ja sam već davno pisao na temi LRH da će mnogi turisti promjenit svoje planove i doći u HR umjesto na neke udaljene destinacije.
Treba ipak vodit računa da će većina turista odlučivat o destinaciji u zadnji čas tako da će neizvjesnosti još biti, ali za HR, a pogotovo za sjeverni jadran ne bi smjelo biti problema.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

[/quote]

[/quote]
Uh, sad če i i ovaj pobječi [cry]

[emo_cool]

[/quote]

[/quote]
[/quote]
?!? Ma daaaaj,….. [cool]

Sve je stvar psihe.....

[/quote]

[/quote]
[/quote]

[lol] [thumbsup]…. ne boj se prijetnje kad dobro poznaš onoga koji ti prijeti [wink]

Sava, to se stvar Uskrsa. prošle godine je bio u 3.mjesecu, ove godine u 4.mjesecu.

Zato nam je statistika za prva 3 mjeseca bila loša, za za 4.mjesec dobra. Za objektivnu usporedbu treba uzeti prva 4 mjeseca prošle i ove godine, iako to nije period iz kojeg bi trebalo izvlačiti neke velike zaključke.
Ja mislim da ova sezona neće biti loša. Mi smo autodestinacija i imamo ogromno tržište u zahvatu na 5-6 sati vožnje autom.
Ja sam već davno pisao na temi LRH da će mnogi turisti promjenit svoje planove i doći u HR umjesto na neke udaljene destinacije.
Treba ipak vodit računa da će većina turista odlučivat o destinaciji u zadnji čas tako da će neizvjesnosti još biti, ali za HR, a pogotovo za sjeverni jadran ne bi smjelo biti problema.
[/quote]

Sve mi je jasno a vdim i tebi. A šta s prognostičarima katastrofičarima.

[/quote]

[/quote]
[/quote]

[lol] [thumbsup]…. ne boj se prijetnje kad dobro poznaš onoga koji ti prijeti [wink]
[/quote]

Mudrost izvire iz tvojih rijeci [lol]

New Report

Close