Navedite jednu "sluzbu" u kojoj gradjani imaju zadovoljavajucu uslugu?
Kaštel Novi ako Lidija Šunjerga dođe na mjesto gradonačelnice????
[/quote]
Ako će se i lokacijska i građevinska moć platit u naturi selim dole [thumbsup]
[/quote]
Ako će se i lokacijska i građevinska moć platit u naturi selim dole [thumbsup]
[/quote]
Meni komad izgleda fest simpa! Volio bih pogledati neki njen uradak preko vikenda, pa ak šta imaš pejstaj.
Ideja o plaćanju u naturi pripada nekom drugom vremenu, ali ako se može umjesto čekanja u redu konzumirati neka vrsta usluge to je meni sasvim dovoljno.
Češka posudila MMF-u milijardu eura
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=759627a2-1222-4a5a-a107-57fb8685a255&open=sec
Svaka čast!!
Trebalo bi pitati našu Vladu kada procjenjuju, koje godine… će i Hrvatska posuđivati MMF-u i zašto to ne možemo činiti sada kada je MMF-u novac najpotrebniji obzirom na očekivanu količinu zahtjevu koje će dobiti od hrpe trulih i bezveznih država pred bankrotom??
Svaka čast češkim prijateljima, to su pravi i vrijedni ljudi, i civilizirani. Sa Slovačkom su se lijepo i kulturno rastali za razliku od nas koji smo htjeli mi to priznati ili ne dijelom i sami isprovocirali ne-miran raspad Jugoslavije (teški mit je da se Jugoslavija nije mogla mirno razići) , a nakon toga iskorištivši rat za pljačku (zato smo ga i htjeli, rat je idalno vrijem za pljačku) nastavili smo i u miru pljačkati svoj narod i uništavati svoju Domovinu i napravili od nje ovo što smo napravili.
Trebalo bi pitati našu Vladu zašto ne možemo dati zajam MMF-u i tko je za to odgovoran, tko je upravljao ovom Državom većinu vremena od 90. do sada da je napravio ovakvo stanje.
Trebalo bi ih pitati i koje korake poduzimaju kako bi se izbjegla potreba za bilo kakvim budućim zaduživanjima te koje korake u smjeru čim prijeg (prijevremenog) vraćanja postojećih dugovanja kako bismo čim prije dostigli položaj prijateljskih i naprednih država nam Slovenije i Češke.
Koliko dugo mislimo ostati u balkanskoj kaljuži?
Ja bih htio čim prije da idemo u društvo naprednih zemalja (poput ovih gore spomenutih), no naša vlast očito više voli Balkan, jer očito da osjećaju da tamo pripadaju.
Češka posudila MMF-u milijardu eura
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=759627a2-1222-4a5a-a107-57fb8685a255&open=sec
Svaka čast!!
Trebalo bi pitati našu Vladu kada procjenjuju, koje godine… će i Hrvatska posuđivati MMF-u i zašto to ne možemo činiti sada kada je MMF-u novac najpotrebniji obzirom na očekivanu količinu zahtjevu koje će dobiti od hrpe trulih i bezveznih država pred bankrotom??
Svaka čast češkim prijateljima, to su pravi i vrijedni ljudi, i civilizirani. Sa Slovačkom su se lijepo i kulturno rastali za razliku od nas koji smo htjeli mi to priznati ili ne dijelom i sami isprovocirali ne-miran raspad Jugoslavije (teški mit je da se Jugoslavija nije mogla mirno razići) , a nakon toga iskorištivši rat za pljačku (zato smo ga i htjeli, rat je idalno vrijem za pljačku) nastavili smo i u miru pljačkati svoj narod i uništavati svoju Domovinu i napravili od nje ovo što smo napravili.
Trebalo bi pitati našu Vladu zašto ne možemo dati zajam MMF-u i tko je za to odgovoran, tko je upravljao ovom Državom većinu vremena od 90. do sada da je napravio ovakvo stanje.
Trebalo bi ih pitati i koje korake poduzimaju kako bi se izbjegla potreba za bilo kakvim budućim zaduživanjima te koje korake u smjeru čim prijeg (prijevremenog) vraćanja postojećih dugovanja kako bismo čim prije dostigli položaj prijateljskih i naprednih država nam Slovenije i Češke.
Koliko dugo mislimo ostati u balkanskoj kaljuži?
Ja bih htio čim prije da idemo u društvo naprednih zemalja (poput ovih gore spomenutih), no naša vlast očito više voli Balkan, jer očito da osjećaju da tamo pripadaju.
A do jučer smo ismijavali Češke turiste. Ali, pametni Česi su znali pravu adresu gdje se treba obratiti – Njemačka, za razliku od banane i njezinih Vlasti do sada koje su se dodvoravale i rasprodavale sve što vrijedi svima samo ne njima. [bye]
"Prodavali elitne zagrebačke kvadrate za manje od 2000 kuna!"
Izvor: http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3280806/index.do
Uobicajeno pravilo je da cim dignes glas i spomenes Jugu, da si jugonostalgicar, iako mislis bas obrnuto, ali ekipa to ne slusa, vec pri spomenu same Juge odmah te optuzuju i ne slusaju misao do kraja.
Bas me zanima kako ce sve to zavrsiti.
Imamo li kandidata za vlast u Hr. da nesto promjene? Mislim da ne sto je najzalosnije, iako ne pratim politicku scenu previse.
Površno čitanje i letimičan pogled je veliki problem ovdje ….zato i ima toliko nesuglasica ….što se rjetki potrude razumjeti o čemu zapravo čovjek piše i što želi reći…..od ljudi koji znaju raditi duboke analize dioničkog tržišta očekivala bih da im i razumjevanje nečijeg napisanog mišljenja ide malčice bolje.
Sa Slovačkom su se lijepo i kulturno rastali za razliku od nas koji smo htjeli mi to priznati ili ne dijelom i sami isprovocirali ne-miran raspad Jugoslavije (teški mit je da se Jugoslavija nije mogla mirno razići) , a nakon toga iskorištivši rat za pljačku (zato smo ga i htjeli, rat je idalno vrijem za pljačku) nastavili smo i u miru pljačkati svoj narod i uništavati svoju Domovinu i napravili od nje ovo što smo napravili.
Kakvih sve IDIOTA ima u HR nije ni čudo što smo, kako to neki zovu, u kaljuži.
Pa ima ih još koji plaču za kaljužom – Jugoslavijom!
[/quote]
Šta sam ja glup pa da ne vidim šta je napisao.
Lynx je to napisao s pozicije SANU-a!!!
Sa Slovačkom su se lijepo i kulturno rastali za razliku od nas koji smo htjeli mi to priznati ili ne dijelom i sami isprovocirali ne-miran raspad Jugoslavije (teški mit je da se Jugoslavija nije mogla mirno razići) , a nakon toga iskorištivši rat za pljačku (zato smo ga i htjeli, rat je idalno vrijem za pljačku) nastavili smo i u miru pljačkati svoj narod i uništavati svoju Domovinu i napravili od nje ovo što smo napravili.
Kakvih sve IDIOTA ima u HR nije ni čudo što smo, kako to neki zovu, u kaljuži.
Pa ima ih još koji plaču za kaljužom – Jugoslavijom!
[/quote]
je, lynx, u pravu si, mogla se raspasti mirno, ali na žalost da je bila negdje drugdje i da u njoj nisu živjeli srbi i hrvati, ovim balkancima nije gušt ako nema krvi, za što evo primjera imaš i tu na forumu koliko hoćeš, od onih koji bi još ratovali sa srbima do onih koji bi bili najsretniji da ih netko opet pozove u rat sa slovencima.
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/18181/Bez-obzira-na-turizamc-ne-ocekujem-novi-udar-krize.html
dobar intervju, nešto konkretno napokon.
Taj je u pravu ko i ti kad si tvrdio da ćemo prošlu godinu završiti na 4.400 bodova. [bye]
http://www.seebiz.eu/hr/banke/hypo-2008.-izgubio-520-milijuna-eura%2c-otpusta-cetvrtinu-zaposlenih,43519.html
Tolko o tome da će austrijanci povlačit kapital iz hrvatske i selit ga di? [rolleyes]