bilo bi dobro šortati inu … možda bi nam mađari sada nazad prodali udjel … po tržišnoj cijeni … [lol]
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601068&sid=acneRCVQY09Y&refer=home
Evo potvrde da Chinese officials pažljivo čitaju ovaj forum.. [lol]
Pa mjere se znaju, mislim… stvarno sramota… mjere su 90-120-100.
Jedino me strah u mjeri rezanja plaća, da ne bude "bijeli štrajk".
Da svi kojima je srezano ne budu još sporiji ili slabije rade. Ili, nedaj Bože, pribjegnu metodama mita i korupcije.
Opet će pletene košare prekrivene krpom u modu. Eto, investirajte u korpe, suhomesnate proizvode, vino rakiju i ino. [undecid]
Otvaram lanac kućica pred Državnim institucijama sa već spakovanim korpicama. Popularne cijene.
Hoće netko u kompu? [huh]
Ili, nedaj Bože, pribjegnu metodama mita i korupcije.
Te mjere su konstantno na snazi
Otvaram lanac kućica pred Državnim institucijama sa već spakovanim korpicama. Popularne cijene.
Hoće netko u kompu? [huh]
..mogu ja [proud]…..imam iskustva s druge strane pa znam čime ih je dobro napuniti [lol]
..mogu ja [proud]…..imam iskustva s druge strane pa znam čime ih je dobro napuniti [lol]
Odlično! Eto posla.
Imat ćemo "regular" korpice i "light" za ove bucmastije sa kolesterolom. Za trendy likove idu "Vegan" kombinacije, a u Slavoniji ćemo pakovati i čokolade "Braco i seka".
[smiley]
OČEKIVANJA
Profumo: Banke će vjerojatno biti sve manje profitabilne
Autor/izvor: Teuta Franjković – teuta.franjkovic@seebiz.eu
MILANO – Izvršni direktor UniCredit SpA Alessandro Profumo izjavio je kako bi banke mogle smanjiti svoju profitabilnost u budućnosti. Također smatra da će iste biti prisiljene usporiti svoj rast poslovanja a sve u cilju izbjegavanja rizika velikog kolapsa cjelokupnog sistema.
http://seebiz.eu/hr/banke/profumo-banke-ce-vjerojatno-biti-sve-manje-profitabilne,40937.html
Odlično! Eto posla.
Imat ćemo "regular" korpice i "light" za ove bucmastije sa kolesterolom. Za trendy likove idu "Vegan" kombinacije, a u Slavoniji ćemo pakovati i čokolade "Braco i seka".
[smiley]
[/quote]
Braco je.. seku? Te bi ti bile popularne u nekim krajevima lijepe nase. Primjerice u Zagorju, na Susku …