osim toga, da škverovi uspiju proizvoditi barem s nulom, oni stvaraju dodatnu vrijednost … a takvih je malo u našoj državi …
o ovom bi se dalo razgovarat…
Ok, vidljivo iz aviona. Ti si sve prebacio u eure? Ili što činiš?
vrebam građevinare u problemima [thumbsup] čekam kada počnu igrati najbrži prst na stanove
Sve stoji, ali što sam ja kriv? Zašto ja i moja firma kroz poreze moramo financirati te škverove?
Nisam baš siguran da tvoja firma financira te škverove. To da radiš u nekoj drvnoj industriji ili nešto slično, ajde … ali ovako …
osim toga, da škverovi uspiju proizvoditi barem s nulom, oni stvaraju dodatnu vrijednost … a takvih je malo u našoj državi …
[/quote]
Molim? Hoćeš reći da mi ne plaćamo poreze? Nije mi baš jasno što si htio reći… Ne samo moja firma nego bilo koja firma u ovoj državi koja posluje legalno plaća porez, od kojeg se izdvaja i za subvencije itd.
Roza upitnik iznad glave. [huh]
Evo pobježe ti IGH i THNK. Mogao si već zaraditi. Sigurno si imao info i prije ovoga danas.
Evo pobježe ti IGH i THNK. Mogao si već zaraditi. Sigurno si imao info i prije ovoga danas.
ma neću ja od njih hartije koje su im s obzirom na DCF metodu koja je nekad bila multo popularna još uvijek jako precjenjeni [lol]
ja sam materijalni dečko, ja hoću za malu lovu dobiti puno realnih vrijednosti
Roza upitnik iznad glave. [huh]
dobar dan, dobar dan … znate, ja vodim knjigovodstvene usluge pa bi htio reklamu … može 5.000,00 kn + pdv … dogovoreno …
e sad, država će dobiti tvoj PDV, ali pitam te ja: što to znači za ekonomiju naše države … porez na prodavanje magle …
s druge strane, škver kupi sirovinu i od nje napravi gotov proizvod pa ga još uz to izveze … e sad, da taj isti škver to uspije zatvoriti s nulom, opet je napravio više nego ti …
dobar dan, dobar dan … znate, ja vodim knjigovodstvene usluge pa bi htio reklamu … može 5.000,00 kn + pdv … dogovoreno …
e sad, država će dobiti tvoj PDV, ali pitam te ja: što to znači za ekonomiju naše države … porez na prodavanje magle …
s druge strane, škver kupi sirovinu i od nje napravi gotov proizvod pa ga još uz to izveze … e sad, da taj isti škver to uspije zatvoriti s nulom, opet je napravio više nego ti …
Pa da ..
kupio je sirovinu u češkoj, naplatio svoju uslugu izrade i dao plaće bosancima i rumunjima…
Kršne li dodane vrijednosti…
Tolio je dodana da nam fali 6 mlrd svake godine. NHF
Pa da ..
kupio je sirovinu u češkoj, naplatio svoju uslugu izrade i dao plaće bosancima i rumunjima…
[/quote]
to što pišeš govori o nama samima …
misliš da je SLK kupio opremu u RH?
Pa da ..
i kolega naucio tehnicku analizu [kiss]
to što pišeš govori o nama samima …
misliš da je SLK kupio opremu u RH?
Vjerojatno nije. Al je ipak u jednom od sektora, ne možeš niti jedan podcijeniti…
Dobro je da smo u bilo kojem…koji plaća porez…[wink]
i kolega naucio tehnicku analizu [kiss]
Nisam ljubitelj tehničke ako si na to mislio… [wink]