A jednom kolegi jos uvijek nije jasno kako su kupovali po 400 onda, a sad im je skupo po 80. [lol]
Kad su trosili nase novce na sebe, onda im je 400 bila dobra cijena. Kad treba trosit nase novce na nas, onda je 80 skupo. [thumbsup]
Propast mirovinskog sustava je drugo ime za propast države!
Ovo je uvod u to.
Građani su poželjeli se vratiti pod skute države, a ona im neće moći pomoći, niti se brinuti za njih u starosti.
Odljev ljudi iz OMF-ova je također smrt za tržište kapitala.
Vlada će sve napraviti da održi brod na površini do lokalnih izbora, a onda……
Ovo se nažalost neće moći riješiti niti revolucijom koja ionako jede svoju djecu.
Još kada strmopizde kunu i dignu rate kredita…
Jadni ljudi.
Propast mirovinskog sustava je drugo ime za propast države!
Ovo je uvod u to.
Građani su poželjeli se vratiti pod skute države, a ona im neće moći pomoći, niti se brinuti za njih u starosti.
Odljev ljudi iz OMF-ova je također smrt za tržište kapitala.
Vlada će sve napraviti da održi brod na površini do lokalnih izbora, a onda……
Ovo se nažalost neće moći riješiti niti revolucijom koja ionako jede svoju djecu.
Još kada strmopizde kunu i dignu rate kredita…
Jadni ljudi.
Crno nam se pise [sad]
A, šta s nama koji imaju nešto keša od zarade na tržištu kapitala. U koju banku da mi stavimo novce ?
U HPB ili Kredo Banka? Ili OTP ili SKB u Brežicama?
A kaj bu bilo i s III. dobrovoljnim stupom? To je isto pitanje, makar su oni u privatnim rukama, ali kod nas ni to nema veze [sad]
Nema druge nego … http://www.youtube.com/watch?v=iCCvomZl8M4&NR=1
svi skupa pretjerujete i gazite preko mrtvih, te gledate ima li koji još da je živ i ubijete i njega.
majko mila koliko kukate, mora da ste svi debelo dobili po prstima.
Suptilno priželjkujete raspad svega u nadi da će te za 5 hiljada eura kupit hrpu toga i osigurat obitelj i 5 generacija prije sebe.
Na vašu žalost nebudete, ko vam je kriv što niste bili podobni kada je to bilo moguće napraviti.
Vama koji imate firmice od 5-6 zaposlenih, jadna vam majka, a ostali koji rade za plaću će ionako dobiti otkaze ionako je previše sociologa u ovom društvu a premalo diktatora.
Demokracija je ionako ispušni ventil za društvo.
Što se mene tiće daj bože da se vratimo u sredinu devedestetih, ***obrisano***
A, šta s nama koji imaju nešto keša od zarade na tržištu kapitala. U koju banku da mi stavimo novce ?
A kaj bu bilo i s III. dobrovoljnim stupom? To je isto pitanje, makar su oni u privatnim rukama, ali kod nas ni to nema veze [sad]
Na kraju bu ispalo da je carapa najsigurnije rjesenje kak je krenulo
…
U drzavne obveznice RH.
svi skupa pretjerujete i gazite preko mrtvih, te gledate ima li koji još da je živ i ubijete i njega.
majko mila koliko kukate, mora da ste svi debelo dobili po prstima.
Daj nas onda prosvijetli, koja je pozitivna strana činjenice da premijer kaže da je drugi mirovinski stup promašaj?
@ Alamo
Tamo gdje ćeš dobiti najveći povrat (kamatu) s tim da provjeriš prije banka nije upletena u nekakve afere. Za iznose manje od 400 000 kn garantira država…
Za iznose manje od 400 000 kn garantira država…
Zasto me "garantira drzava" sjeti stare devizne stednje?