Sanader: Drugi mirovinski stup je promašaj
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3235610/index.do
Mogao bi se taj "kas prema bankrotu" ubrzati…. nažalost ovakvim katastrofalnim idejama u našem političkom svijetu nema ozbiljne opozicije.
Mogao bi se taj "kas prema bankrotu" ubrzati…. nažalost ovakvim katastrofalnim idejama u našem političkom svijetu nema ozbiljne opozicije.
zanimljivo..
mozda ce gosn. Novoselac morati naci drugi posao.
[huh]
kolo srece uokoli vretec se ne prestaje..
ko pod drugim jamu kopa..etc [tongue]
"
…
Riječ je o brizi za hrvatske građane , koji su izrazili nezadovoljstvo, a mi sada reagiramo i želimo izaći iz toga, poručio je Sanader.
…"
Sanader
"Briga partije za nase zdravlje – svetao primjer covjecnosti"
natpis na Golom otoku.
Nema to veze s Novoselcem. Imaš prvi stup koji je na 20 milijardi uplata potpomognut još sa 15 milijardi kuna iz proračuna i 2.stup koji je na tržišnom principu. I sad oni proglase 2.stup promašajem. Stvarna slika im je promašaj pa ajmo i dalje mazat sami sebi oči lovom iz proračuna. Dno dna.
A kada se gleda sa strane tržišta znamo kako bi utjecao odlazak mirovinaca i koliko je bilo pametno ulazit na tržište prije par godina a izlazit sada….
Vjerovatno neće ništa dirat, uvijek postupe suprotno od onog što govore [lol]
To vam je efektivni default na domace obveznice u vlasnistvu mirovinaca… Prebacit ce sve u drzavni portfelj, pa ce si iskrizat.
[/quote]
Krivo si nesto kvotao… Nisam to ja napisao.
mirovinski fondovi su najveca legalna piramida, cisti financijski inzenjering. [yawn]
trziste..ehm..o tome bi se dalo..i o trzisnim cijenama..
nego, kako bi izgledalo da je Crobex na npr. 3000pts, jel bi onda bio 2. stup promasaj?
i ako ukinu drugi stup, jel se ukida Novoselčevo radno mjesto, to me najvise zanima. [lol]
ne vidim nacina kako bi mirovinci izasli s trzista, a da Crobex ne bude 100-200 bodova
Bravo mirovinci, dobre su vam bile kupovine od članova uprava i njihovih ipo-a i
dokapitalizacija….npr. da se prisjetimo mgma, atgr, ingr, viro, ina mjesec dana
po 2900kn, igh, ma nema im kraja kad bi nabrajo…..ako se bude moglo ja bi uzeo
čitavu lovu iz drugog stupa u svoju privatnu kasu a oni nek rasprodaju da nas isplate…
Krivo si nesto kvotao… Nisam to ja napisao.
Ispravio, greška u brzini…
[/quote]
Citiraš mene a piše "deimos"?? ok imamo slične stavove al ovo je previše [smiley]
Nadam se da ništa od ovoga ali bojim se da će raja ovo objeručke prihvatit, svi koji mogu profitirat prelaskom natrag u 1. stup + njihove obitelji to je već velika masa …
ne vidim nacina kako bi mirovinci izasli s trzista, a da Crobex ne bude 100-200 bodova
Koji uopće način postoji? OIF su na koljenima u odnosu na njih…