Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kako prebroditi svjetsku krizu uz što manje posljedica – makroekonomski pogled

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cak je i on znaci pregladao…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Inace taj vec dugo pljuje po Greenspanu, vec 4-5 godina barem. Neznam kakav si je bio sa njim prije.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=429ec8e1-928c-456a-a53f-2ac338f7a546&open=sec
Uf, koji dobar članak.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=429ec8e1-928c-456a-a53f-2ac338f7a546&open=sec
Uf, koji dobar članak.

Baronova najdraža tiskovina pa kakva može biti.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Uf, koji dobar članak.

Rijetko kada se može nešto ovako pročitati od domaćih ekonomista. Kristijan Kotarski [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Lepi Nadan i uspješni Mudrinič su definitvno počeli predsjedničku kampanju, bockaju Dr. Ivu, pune su ih novine.
Gade mi se obojica….sačuvaj nas bože još jednog ekonomista, pravnika ili doktora.

Da, ja sam osto zapanjen, zapamtit ću mu ime.

Lepi Nadan i uspješni Mudrinič su definitvno počeli predsjedničku kampanju, bockaju Dr. Ivu, pune su ih novine.
Gade mi se obojica….sačuvaj nas bože još jednog ekonomista, pravnika ili doktora.

A povjesnicar koji mozda opet? [wink]

A povjesnicar koji mozda opet? [wink]
[/quote]
…a bravar možda… [smiley]

…ops,ovo nisam mislila u pežorativnom smislu… [rolleyes]

To se podrazumijeva. Znamo na kojeg se bravara misli [wink]

To se podrazumijeva. Znamo na kojeg se bravara misli [wink]
[/quote]
…ah,da… što ću…ipak sam ja stara garda… [smiley]

Da, ja sam osto zapanjen, zapamtit ću mu ime.

Lepi je već i najavio kako će nam biti u njegova 2 mandata – 10 godina krize.

Evo malo podataka iz DZS. Kada bi naši eminentni i grlati ekonopolitičari malo češće baratali podatcima a ne rekla – kazala.

TURIZAM U PROSINCU 2008.1)

U Republici Hrvatskoj je u prosincu 2008. u komercijalnim smještajnim objektima broj dolazaka turista isti, a broj noćenja veći je za 3% u odnosu na prosinac 2007.

Turisti su ostvarili 400 007 noćenja od čega su 44,0% ostvarili domaći turisti, a 56,0% strani turisti.

U prosincu 2008. u odnosu na prosinac 2007. noćenja domaćih turista manja su za 4%, a noćenja stranih turista veća su za 9%.

U strukturi noćenja stranih turista najviše noćenja ostvarili su turisti iz Italije (20,4%), Slovenije (11,3%), Njemačke (9,6%), Austrije (8,9%), Bosne i Hercegovine (8,6%) te Češke i Slovačke (obje po 3,6%) što je ukupno 66,0%. Turisti iz ostalih zemalja ostvarili su 34,0% noćenja.

New Report

Close